“Ћао Србијо”: Ari objavila poruku na ćirilici, fandom je preplavio komentarima!

13694816_712056182268008_174212023_n

Danas smo bukvalno zatrpani e-mailovima Arianatora koji nas obaveštavaju da se Ariana Grande na svojoj zvaničnoj stranici obratila fandomu iz Srbije rečima, “Ćao Srbijo” uz obaveštenje da se njen album “My Everything” može kupiti za samo 300 dinara!

Sama činjenica da je tekst napisana na ćirilici i da je gramatički ispravan (da je samo preveden preko Google Translatea, pisalo bi ‘Ćao Srbija’) govori nam da se neko ipak potrudi da ovo sastavi i obavesti nas da se njen drugi album može nabaviti na Google Play prodavnici za 2.5 dolara što je negde oko 300 dinara! Naravno, naši Arianatore to je oduševilo pa su ostavili na desetine komentara uz pozive da ona dođe u Srbiju i da ne mogu da veruju da se ovo dešava!

O čemu se ovde dakle radi? Prvo, obratite pažnju na kraj teksta gde u potpisu stoji “TeamAriana”, što znači da ovo nije ona napisala već neko iz njenog tima. Drugo, ova stranica vidljiva je samo iz Srbije u ovom obliku – u drugim zemljama poruka se ne vidi ili je napisana na jeziku te zemlje. Recimo, u Bosni i Hercegovini ne samo da ne postoji poruka u stilu “Ćao BiH” već je nema uopšte jer akcija ni ne važi za ovu zemlju!

Ko nas prati malo duže zna da je nešto slično radio i bend R5 samo što tad nisu reklamirali album nego svoju turneju. Interesantno, mi smo za ovu akciju saznali dan ranije, kad su nas u Universal Music Srbija obavestili da će album biti na rasprodaji na Google Play prodavnici!

Pročitajte još  Koje diskove delimo ovog meseca na Famozi i koje su to najbogatije mlade zvezde? Famoza TV #21

ari

Dakle, Ari nije napisala poruku i nju ne vidi čitav svet već samo Srbija – ipak, zar nije lepo što neko u njenom timu zna da postoji i što smo konačno deo sveta, odnosno što ovaj popust koji važi i u drugim zemljama važi i kod nas? Kad smo već kod Ari, mi i dalje radimo na tome da joj bude poslata ponuda – to će sigurno desiti narednih dana, čim uspostavimo direktan kontakt sa njenim timom!

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

25 thoughts on ““Ћао Србијо”: Ari objavila poruku na ćirilici, fandom je preplavio komentarima!

  1. I mislila sam da se o tome radi 🙂 Stvarno je super što su i nas uvrstili u svet, mada, izostavili su i one malo manje zemlje, što je glupo :/

  2. Konacno da objasnite!
    Mnogo su me nervirali ovi, kao: "Aaaa Ariana nas primetila" i slicno.
    Ako neki araianator cita, zelim da vam kazem da ste veoma glupi jer verujete u onu objavu.
    Isla sam na Arianin profil i objave nema, kao prvo, kao drugo i da je ima ona sigurno nece napisati cao Srbijo i sl. i jos na cirilici, kao trece to sto neki arinatori kazu da jeste na srpskom zato sto se u komentarima spominje Srbija, tacnije neko je kom. za Srbiju, to je zato sto smo mi, tacnije neki vi, glupi i ne shvatamo da je to facebook prilagodio nasem jeziku, u zavisnosti od drzave, jer je njen album na snizenju na google play prodavnici, a i Selenin album je… Hvala.

    Ovo sam napisala na jednoj objavi.
    I mislim da je ovaj post totalno nepotreban, ali ajde zato sto su neki arianatori veoma neinteligentni.

    1. ja nislim da si ti samo ljubomorna sto je Arii to napisala a ne Selena.Ja sam taj post nasla i to dokazuje da ni Famoza a ni Arianatori ne lazu.Famoza je dobar sajt i nikada ne bi mogli objaviti laznu vest

      1. Epa ne mislis dobro.
        Nisam ljubomorna, jer nemam na sta, i nisam rekla da Famoza laze, nego da ja taj post ne vidim.
        I to uopste nije napisala Ariana, nego njen tim u saradnji sa facebook-om i play prodavnicom.
        pozz

    2. Ariana je taj post obrisala i objavila da u Hrv dolazi album na googleu odnosno da je popust ………..i facebook ne prilagodava to nasem jeziku i da to je njen tim objavio ne ariana

  3. Ako njen tim zna za nas,Ari ce ubrzo isto da sazna!!!!Baeeee!!!!Moja dusaaaa!Arianator for life!!!Jedva cekam za tih par dana kada cete da napravite direktan kontakt sa njenim timom!!!!!!!!

        1. Moja sestra i ja smo se zbunile: da li album kad se kupi se dobija u "elektronskoj verziji" (tj, pesme se 'skinu' na neki uredjaj) ili se disk kupi (donese na kucnu adresu xD) Molim vas razjasnite nam <3 Pozz <3

  4. Ja sam pocela da vristim po kucii! aaaaaaa..omg. Sad su valjda vece sanse da dovedete Ari nego nekoga drugog,a da je megazvezda. HVALA STO NEKO IZ NJENOG TIMA ZNA DA I SRBIJA POSTOJI!

  5. Nije ok sto ste rekli za BiH jer ja sam iz BiH i ovo je velika uvreda,izgleda kao daje Srbija najbitnija za sve e pa nije,znam da je Famoza.net iz Srbija,ali je ovo uvreda.Super je ova stranica ali ipak…

    1. Ne razumemo kakva je to uvreda? Spomenuli smo BiH jer imamo puno čitalaca iz te zemlje i onda je posebno važno da kažemo da je sve bilo vidljivo samo u Srbiji kako ne bi došlo do zabune.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.