Želi razgovor s njim? Sel jako zabrinuta zbog novih Biebsovih nevolja!

selena-gomez-arrives-at-jfk-airport-in-new-york-10-15-2015_6

Selena Gomez odavno je obećaala da će zauvek motriti na to što radi njen bivši dečko Justin Bieber pa mediji sad prenose kako je ona spremna da mu pomogne nakon problema koje je imao ove nedelje.

Biebs je samo za par dana napustio jedan intervju a kasnije i koncert pa se Sel boji da to može biti novi uvod u nevolje. “Selena je zabrinuta za Justina”, priča jedan insajder za HollywoodLife.com. “Ona je već pričala s njegovom mamom i rekla joj je da mu prenese kako je samo potrebno da je pozove. Ona misli da je pritisak izlaska novog albuma nešto što ga previše pritiska i želi da ga uveri kako njegova uspešnost ne zavisi od toga.”

“Ona bi volela da je pored njega neko ko će mu objasniti stvari. Jasno joj je da se on i previše trudi oko svog albuma i da sebe tera da previše radi. On mora da shvati da mu ovaj album neće omogućiti novi start niti će ga uništiti.”

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Drugi rođendan Famoze: Ne propustite priliku da osvojite lepe i retke poklone!

One thought on “Želi razgovor s njim? Sel jako zabrinuta zbog novih Biebsovih nevolja!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.