Zabuna sa Katy Perry: Taylor Swift predstavila spot za “End Game”!

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
23

Nije preterano reći da su mnogi očekivali spot za “End Game” da bismo dobili razrešenje misterije vezane za navodno učešće Katy Perry u njemu. Nažalost, od toga nema ništa ali makar znamo kako je došlo do zabune.

Naime, tokom snimanja spota u Majamiju, paparaci su zabeležili kadrove sa snimanja videa na jednoj jahti a tamo se mogla uočiti i jedna devojka koja jako podseća na Katy Perry. Pojedini mediji su prenosili da je to zaista ona i da će ovo biti senzacionalana način da se svetu pokaže da među njima više nema neprijateljstava. Međutim, u prvih pola minuta spota u par kadrova možemo videti misterioznu devojku izbliza ali je jasno da nije u pitanju!

I uz to razočarenje, spot je i dalje fantastičan s obzirom da je sniman u Majamiju, Tokiju i Londonu a u njemu se pojavljuju i Ed Sheeran i Future. Naravno, tu je i puno vizuelnih simbola – zmije su na sve strane a u jednom momentu vidimo Taylor kako igra “zmijice” na svom telefonu!

Autor: Famoza.net
Foto: Screenshot

8 thoughts on “Zabuna sa Katy Perry: Taylor Swift predstavila spot za “End Game”!

  1. Jebli još netko primjetioonu crnu mačku koja samo stoji u dvorani? Zna li itko šta to znči, znm da to nije njena, njena je bjelo-crna???

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *