Vreme ističe: Šta je sa mini turnejom R5 i Jorgea Blanca po Balkanu i okolini?

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
11
Views:
122

Već 24. septembra Jorge Blanco i R5 polaze na svoju evropsku turneju koja će trajati oko mesec dana a ne tako davno, obradovali smo vas vešću da je organizator iz Srbije zainteresovan da ih dovede ali da mu je za to potreba i pomoć drugih organizatora u regionu. Vreme nam međutim ističe a da neizvesnost još uvek traje!

Da podsetimo, naša ideja je bila da R5 i Jorge Blanco dođu u Srbiju, možda i u Hrvatsku jer verujemo da oni ne zahtevaju mnogo novca. Karte za oba nastupa zajedno koštaju svega oko 20 evra a pritom oni ne traže arene već sale za hiljadu od dve hiljade ljudi što nije teško ispuniti. S obzirom da su datumi turneje već utvrđeni, to bi značilo da poseta Srbiji mora biti negde posle 22. oktobra, kad je poslednji nastup u Poljskoj.

Međutim, organizator veruje da Jorge i R5 ne bi došli zbog samo jednog koncerta već da bi morali da dođu i u susedne zemlje poput Hrvatske, Rumunije ili Mađarske. Tri ili četiri koncerta bila bi više nego dovoljna da ih zainteresuju. Nažalost, nikakve nove informacije o svemu nemamo već dosta dugo tako da ostaje samo da pokušavamo da dođemo do njih. Mi kao Famoza i vi kao čitaoci svakako ništa više ne možemo da uradimo jer je naš jedini zadatak bio da ubedimo organizator da radi na tome, što smo i uspeli. Vremena još ima da sve bude kako želimo ali ako se to i ne desi, nećemo odustati od ideja da mlade zvezde počnu sa koncertima na ovim prostorima!

Pročitajte još  Funny: Članovi R5 otkrivaju svoju "mračnu stranu"! (video)

Autor: Famoza.net
Foto: Twitter

2 thoughts on “Vreme ističe: Šta je sa mini turnejom R5 i Jorgea Blanca po Balkanu i okolini?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *