“Volim vas svim srcem”: Tini stigla do 100.000 pretplata na YT, objavila novi video!

tini

Iako je svoj prvi video na YouTube postavila pre samo 20 dana i iako se na njemu ne nalaze njeni spotovi već vlogovi, Martina Stoessel već je stigla do 100.000 pretplatnika!

To znači da je njoj već poslato YouTube Silver Play dugme ali Martinu najviše raduje to što ste joj pokazali da je volite čak i posle “Violette”. U svojoj poruci ona se zato posebno zahvalila upravo vama i ovo ne vidi kao svoj, već zajednički uspeh!

“Ne mogu da verujem da smo već stigli do 100.000 pretplatnika na mom kanalu”, priča Martina u današnjem videu. To je neverovatno, neverovatno je koliko me podržavate na mom novom putu. Nadam se da se zabavljate uz videe jer ih pravimo sa mnogo ljubavi. Volim vas svim srcem, najbolji ste!”, poručila je ona.

Osim toga, Martina je nešto ranije objavila novi video u kome su detalji sa snimanja spota “Born To Shine”, prvog koji je objavila u svojoj solo karijeri. To je lepa prilika da vidimo kako izgleda nastajanje jednog videa ali i još malo ludiranja omiljene zvezde Tinista!

Autor: Famoza.net
Foto: YouTube screenshot

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Moraju da se upoznaju: Tini i Biebs imaju i istog idola!

2 thoughts on ““Volim vas svim srcem”: Tini stigla do 100.000 pretplata na YT, objavila novi video!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.