Verin blog: Moje tri omiljene pesme Hailee Steinfeld!

​Hej, zovem se Vera i evo mog novog, trećeg po redu, bloga. Ovoga puta sam odlučila da napišem svoje omiljene tri pesme Hailee Steinfeld!

3. At My Best – Machine Gun Kelly ft. Hailee Steinfeld

Pesma koju bez prestanka slušam već skoro godinu dana. Od trenutka kada je izašla mi se svidela. Machine Gun Kelly-ev deo mi se takođe dopada, ali naravno da mi je za nijansu draži Hailee-n deo. Da kažemo, pesma koja govori o pravim ljudskim vrednostima i tome kako se nosimo sa našim greškama, činjenicom da nismo savršeni, ali uvek pokušavamo da ustanemo kada padnemo i ostanemo pozitivni. Mnogo volim ovu pesmu baš zbog poruke koje nosi. Fenomenalno, stvarno. Spot je takođe super, režirala ga je Hannah Lux Davis.

2. Most Girls

Jedna od novijih Hailee-nih solo pesama. Ritam je veoma zarazan i tekst je, što bi se reklo ‘catchy’ naročito deo ‘I wanna be like, I wanna be like most girls.’ Sve u svemu, još jedna pesma sa stvarno jakom porukom, gde se govori o tome koliko smo mi zapravo snažne. Pričalo se da ova pesma treba da bude vodeći singl sa Hailee-nog debitantskog albuma. Ta opcija još uvek nije isključena i ja se iskreno nadam da će se to desiti (naravno, volela bih da što pre izađe njen prvi album, ali – baby steps). Sve u svemu, odlična pesma. Spot je takođe fantastičan, Hailee je prikazana u različitim stilovima – party devojka, knjiški moljac itd. Režirala ga je takođe Hannah Lux Davis.

Pročitajte još  Elenin test ličnosti: Da li najviše ličite na Hailee Steinfeld, Dua Lipu ili Dinah-Jane Hansen?

1. Let Me Go – with Alesso, ft. Florida Georgia Line, watt

Moj trenutni favorit i najskorija pesma koju je Hailee izbacila. Čitala sam u komentarima na YouTube-u da je neko napisao nešto u smislu da je ovo pesma koju su se nekoliko izvođača dogovorili da napišu pesmu eto tako – pa kako bude, a ispalo je da je pravo remek-delo. Andrew Watt je ovde zauzeo zapravo producentsku ulogu koju je genijalno odradio, a inače on je autor mnogih pesama za Justin-a, Selenu, Camilu Cabello, Bebe Rexhu, Rita Oru, Post Malone-a itd. Pesma je o podsećanju na srećne danje u vezi, da se tako izrazim hah. Svakako, pesma ima onako ‘tropical’ ritam.

I to bi bilo sve što se tiče mog trećeg bloga, nadam se da vam se dopao. Ako želite, napišite mi neki predlog šta bih mogla da pišem kao sledeći, mada imam neke ideje već hah. Prošli put sam pisala 5 omiljenih pesama muzičke grupe R5. Stvarno mi je bilo interesantno da napišem ovaj blog i nadam se da će vam se svideti. Nadam se da ćete (ako već niste) poslušati neku od ovih, ili pak neku drugu pesmu od Hailee. Puno pozdrava od Vere! 🎶

My Blog rubrika je u kojoj vam pružamo priliku da se vaši tekstovi nađu na Famozi! Može to biti vest, neki vaši saveti ili razmišljanje na neku temu. Kad napišete tekst, pošaljite nam ga na našu adresu, [email protected] a u subject/temu stavite My Blog. Vaše blogerske tekstove objavljivaćemo redom kojim nam dođu ali vodite računa da ćemo objavljivati samo one tekstove za koje smatramo da su lepo napisani i i zanimljivi. Prednost će imati oni koji budu pisali našim slovima, tj. budu koristili “šžćđ” u svojim tekstovima. Naravno, ovo je odličan način da promovišete sebe ali i da možda postanete deo naše stalne blogerske ekipe! Za više informacija, pogledajte pravila ovde.

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  U susret premijeri: Hailee Steinfeld snimila predivan spot „Capital Letters“ za film „Fifty Shades Freed“!

2 thoughts on “Verin blog: Moje tri omiljene pesme Hailee Steinfeld!

  1. Strava blog,bukvalno od reci do reci,sve je super.Drago mi je da jos neko toliko slusa Hailee i da je toliko gotivi kao ja hah

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.