Velika sramota: Disney prodaje Biebsa obučenog u Bellinu haljinu iz “Lepotice i zver”!

Svi jedva čekamo da vidimo film “Lepotica i zver” u kome glavnu ulogu tumači Emma Wathson a logično, Disney je odmah odlučio da naredi proizvodnju raznih drangulija vezanih za film. Međutim, ono što su uradili sa figurom Belle je jezivo!

Figura Belle ne samo uopšte ne liči na Emmu Watson već pre izgleda kao Justin Bieber obučen u njenu haljinu i sa njenom frizurom! Sličnost je zaista neverovatna pa na Twitteru već svi pozivaju na bojkto i da se ova figura povuče i ponovo uradi!

Slike koje vidite inače je objavio jedan učitelj iz Kolorada koji je video ove figure u jednoj prodavnici. On objašnjava da je ovo zaista Disneyev prizvod ali izgleda neka jeftinija verzija. “Figure i lutke po likovima iz filma obično baš nisu 100% savršene ali sa Emmom se nisu ni potrudili”, konstatuje on a internet se slaže!

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Justin Bieber i Hailey Baldwin konačno potvrdili da su se venčali! (video)

8 thoughts on “Velika sramota: Disney prodaje Biebsa obučenog u Bellinu haljinu iz “Lepotice i zver”!

  1. Ovo ti je kao kineska lutka oni pokazuju neku poznatu iz neke bajke a lutka uopste ne lici na nju

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.