Tijanin blog: Sređenim radnim stolom do boljeg uspeha u školI!

screenshot_2016-08-21-23-15-002

Škola je počela, i jedna od bitnijih stvari koje sam naučila u školi je da od samog starta morate krenuti da učite, jer kao što bi moja nastavnica biologije rekla “Na početku razmišljaj koju ćeš ocjenu imati na kraju”,samim tim bi se za dobar uspjeh moralo učiti od početka.

Znamo svi da je teško, posle leškarenja, ostajanja do kasnih sati sada sjesti i učiti nove lekcije. Ali u svemu tome malo inspiracije ne bi škodilo, zar ne? Zašto jednostavno ne biste preuredili svoj radni sto i spremili ga za nove poduhvate? Evo nekoliko savjeta kako preurediti svoj radni sto.

1.Pogledajte slike na internetu
Da bi dobili svoju ideju kako bi mogli preurediti radni sto, pogledajte slike sa Pinteresta ili WHI-a, stvarno ima fanrastičnih ideja,a i imaćete pravu inspiraciju nakon samo nekoliko slika.

2.Napravite spisak potrebnih stvari koje vam nedostaju
Papirići, hemijske, blokčići, markeri, sve što smatrate neophodnim za dobro učenje stavite na spisak, naravno ne zaboravite i neku činijicu sa bombonima ili čipsom da učenje bude ljepše.

3.Uvijek na radnom stolu imajte stonu lampu
Bar većini je lakše upaliti stonu lampu u kasnim večernjim satima jer odaje toliko svjetlosti koliko je u tom trenutku potrebno i mnogo je prijatnija atmosfera.

font-b-office-b-font-organizer-paper-desktop-font-b-storage-b-font-font-b

4.Računar ili tablet uvijek je od pomoći
Bilo da je u pitanju kompjuter, laptop ili tablet, uvijek mogu dobro doći za neke dodatne informacije, (naravno bez korišćenja društvenih mreža dok učite) telefon ne bih preporučila jer uvijek vam može odvući pažnju a i u predhodno navedenoj varijanti informacije su preglednije.

5. Police su veoma korisne
Da bi imali što više prostora na radnom stolu, ako već nemate police, pravo je vrijeme da zamolite roditelje za par komada. Uvijek će vam dobro doći za neke olovke, čaše, sat, slike ili po koju biljku.

tumblr_nvcxyvhv5r1s07pk9o1_500

6. Napravite nešto sami
Da li će to biti Notebook Holder napravljen od kutije za fen za kosu ili Desk Organizer od starih kutija čaja nije bitno. YouTube je pun DIY videa vezanih za opremanje radnog stola.

7. Posteri za motivaciju
Uvijek su dobra stvar, mogu vas motivisati kada baš i nemate volju za učenjem (ja sam među takvima) i mogu vam dati mogućnost da neke situacije vidite iz drugačijeg ugla ?

Zdravo,ja sam Tijana i imam 15 godina, ranije su na Famozi objavljivani moji crteži a sada sam odlučila da podijelim sa vama ideje za preuređivanje radnog stola, nadam se da će vam neki savjeti biti od koristi?

My Blog rubrika je u kojoj vam pružamo priliku da se vaši tekstovi nađu na Famozi! Može to biti vest, neki vaši saveti ili razmišljanje na neku temu. Kad napišete tekst, pošaljite nam ga na našu adresu, [email protected] a u subject/temu stavite My Blog. Vaše blogerske tekstove objavljivaćemo redom kojim nam dođu ali vodite računa da ćemo objavljivati samo one tekstove za koje smatramo da su lepo napisani i i zanimljivi. Prednost će imati oni koji budu pisali našim slovima, tj. budu koristili “šžćđ” u svojim tekstovima. Naravno, ovo je odličan način da promovišete sebe ali i da možda postanete deo naše stalne blogerske ekipe! Za više informacija, pogledajte pravila ovde.

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

7 thoughts on “Tijanin blog: Sređenim radnim stolom do boljeg uspeha u školI!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.