Tri devojke i muškarac tvrde: Spavali smo sa Justinom Bieberom!

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
21112
Views:
26

Justin Bieber pravi je magnet za razne čudne ljude željne pažnje pa su se danas tako u čuvenom radio šou “Kyle and Jackie O” javile čak tri devojke ali i jedan muškarac koji tvrde kako su bili intimni sa Jusom.

“Izvadio je svog Jerryja”, tvrdi jedna devojka i samo dodaje da su onda obavili to što su obavili. Druga devojka koja se predstavila kao Kora kaže da su Justin i ona spavali tokom njegove prethodne posete Australiji prošle godine. “Bila sam na parkingu i čekala sam da on izađe iz svojih kola. On je to učinio i pozdravio me je. Onda su me upitali šta radim kasnije i pozvali su me u njegov hotel. Izvadio je svog Jerryja i rekao mi da se približim a onda se desilo šta se desilo. Još jedna devojka zatim je ispričala svoju prilično neuverljivu avanturu sa Jusom a onda se u programu javio i jedan muškarac.

“Justin i ja smo imali momenat na plaži. Bili smo pod uticajem marihuane” ispričao je on ali nije zvučao nimalo uverljivo pa je njegovo izlaganje prekinuto! Jus je prošle noći viđen u društvu čak 12 lepotica na jahti koju je iznajmio a danas je imao i koncert u Sidneju.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Justin Bieber

9 thoughts on “Tri devojke i muškarac tvrde: Spavali smo sa Justinom Bieberom!

  1. OMG da li je ovo istina? Mislim nije toliko lud da svakoj devojci kojoj se svidi pokaže onu stvar.

  2. Ja u ovo ne verujem znam kakvi mediji sve postoje i šta sve izmišljaju za posnate ličnosti ne samo za Justne nego i za ostale poznate ličnosti!!!☺

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *