Tek sad otkriva: Harry Styles imao ozbiljnu operaciju zbog povrede na “Dunkirku”!

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
5
Views:
208

Harry Styles snimao je film “Dunkirk” u teškim uslovima a tad je pričao da je tad doživeo i nekoliko povreda ali da nije bilo ništa ozbiljnije. Ipak, jedna od njih zahtevala je interevenciju hirurga jer u suprotnom mladi pevač ne bi mogao da nastavi turneju!

Gostujući u jednom australijskom radio šou, Harry je pokazao voditeljki da nosi zavoj na ručnom zglobu a sve nakon delikatne operacije bez koje vrlo verovatno nikad više ne bi mogao da svira gitaru. Harry se bojao i da mu nakon operacije treba dosta vremena za oporavak ali su ga lekari ubedili u suprotno. “Pitao sam pre operacije – trebalo bi da sviram gitaru za dve nedelej, da li je to u redu?’ a oni su mi rekli, ‘Ne, to neće biti problem'”.

Harry kaže i da je uradio nešto vrlo hrabro a to je da je odbio da uspavaju tokom procedure pa je sve vreme bio budan! Doduše, sigurno uz neku anesteziju jer baš i nije prijatno kad vam neko secka kožu! Mladi muzičar ističe da već sprema i novu muziku iako ne postavlja sebi rokove za novi album. “Nikad ne znate kad će biti pravo vreme za studio ali sad pišem, da”, otkriva on.

Autor: Famoza.net
Foto: Twitter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *