“Sviđa mi se hrvatska zastava”: Tini razgovarala uživo sa fandomom, najavila novi spot, danas dva koncerta u Beču!

Martina Stoessel stigla je u Beč kao poslednju nama interesantnu lokaciju na “Got Me Started” turneji a ovaj dan biće poseban test za nju s obzirom da ima dva koncerta – jedan od 14 a drugi već od 18h!

S obzirom da svaki njen koncert traje oko 100 minuta (toliko traju i nastupi drugih zvezda poput Justina Biebera, Selena Gomez, Ariane Grande…) i da u toku njih sve vreme pleše i kreće se po sceni, zaista se pitamo odakle Tini tolika snaga? Ipak, ovo je sve priprema za pakao koji je čeka u Nemačkoj gde će u Kelnu, Hamburgu i Berlinu za tri dana održati neverovatnih pet koncerata!

Tini je u subotu i danas viđena u gradu okružena fandomom a znamo da je tamo i dobar deo fandoma sa naših prostora koji je obećao da će nam poslati svoje utiske. Martina je nekako našla i vremena da razgovara sa fandomom a našoj stalnoj čitateljki Anamariji je poručila da joj se sviđa hrvatska zastava… Doduše, to nije ni čudo s obzirom na to da ju je držala promovišući turneju a dobila ju je i tokom koncerta u Budimpešti, zajedno sa nekoliko iz Srbije!

Na kraju, Tini je najavila i spot za pesmu “My Stupid Heart” ali to je sve što znamo za sad. S obzirom da je ona na turneji, možda video zapravo i bude koncertni snimak, s obzirom da ona sad zaista nema vremena da misli o bilo čemu drugom osim nastupima!

Pročitajte još  Savršeno: Tini Stoessel i Jonas Blue snimaju spot za "Wild"!

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

4 thoughts on ““Sviđa mi se hrvatska zastava”: Tini razgovarala uživo sa fandomom, najavila novi spot, danas dva koncerta u Beču!

  1. Jedva čekam spot. Nadam se da će Tini izdržati ovakav tempo ♥ Ali, kada radimo ono što volimo imamo dovoljno snage za sve 🙂

  2. Odkud joj sva energija? Htjela bih da budem poput nje. Drago mi je da joj se sviđa zastava moje zemlje.❤

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.