Stiže u četvrtak: Taylor Swift najavila prvi singl i objavila naslovnicu novog albuma!

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
27
Views:
187

Čekanje na povratak Taylor Swift je jako blizu! Pevačica je baš kao što smo se nadali već danas najavila ne samo da joj novi singl izlazi i pre petka već nam je slikom omota novog albuma pokazala šta će biti njegova tema!

Tay je tako prvo na Instagramu objavila “Prvi singl stiže sutra uveče” a nakon toga je stigla i naslovnica albuma na kojoj vidimo crno-belo sliku Tay i novinske stupce koje joj prelaze preko lica a naziv albuma je “Reputation”, što ne moramo da prevodimo. Samim tim, prilično je jasno da će užasan odnos medija prema Tay biti inspiracija za dobar deo pesama!

Na kraju, Taylor je objavila još jednu sliku na kojoj je piše, “Reputation, novi album Taylor Swift izlazi 10. novembra”. Niko i dalje ne zna kako će izgledati novi album – da li ćemo dobiti još elektronike kao što je bio slučaj sa “1989”, hoće li biti povratka kantri-pop korenima ili nas očekuje nešto treće, saznaćemo brzo!

A post shared by Taylor Swift (@taylorswift) on

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Taylor Swift

8 thoughts on “Stiže u četvrtak: Taylor Swift najavila prvi singl i objavila naslovnicu novog albuma!

  1. ZNACI VRISTIM,JEDVA ČEKAM!!!Čula sam da ce album imati 12 pesama,ali ne verujem da ce ce se vratiti kantri muzici ali svejedno nije ni bitno,jedva cekam! 😀

  2. Ne mogu biti srecnijaa♥ da, imace 12 pesama a prvi singls ce trajati 8min♥ to je ludooo! 😀 msm da ce ostati na pop muzici, a postoje i spektakulacije da ce biti rep muzike, svejedno CAN'T WAIT! ♥♥
    #reputation
    Ps. takodje misli se da ce se 1 pesma zvati "Timeless"

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *