Stigao je “Tini Special Edition”, izbačeno devet pesama, uključujući sve sa Jorgeom!

cuqldtbwyaeq6qi

Martina Stoessel danas je počela sa prodajom specijalne verzije svog CD-a “Tini” ali s obzirom na sadržaj, ona definitivno neće zameniti prvu verziju albuma!

Nova edicija albuma kao najveću prednost ima dve nove pesme, mada niti jedna od njih nije baš nova već su u pitanju samo španske verzije pesama “Great Escape” i “Got Me Started”, s tim što je “Got Me Started” (“Ya No Hay Nadie Que Nos Pare”) pretvoren u duet sa muzičarom Sebastianom Yatrom. Iako su novina samo pesme na španskom, ovo izdanja od danas se prodaje širom sveta, makar u zemljama gde postoji iTunes a gde ne spada niti jedna država našeg regiona.

Što se tiče prodaje fizičkog albuma, na CD-u, o tome za sad ne znamo ništa. Iako pretpostavljamo da će Tinistima i dalje draže biti originalno izdanje zbog više pesama, probaćemo da u našu prodavnicu uvrstimo i ovo izdanje. Naravno, ukoliko se desi da Tini dođe u Beograd da potpisuje albume (što je i dalje daleko i neizvesno), svejedno je koji biste album doneli.

Autor: Famoza.net
Foto: Promo

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Famoza music chart #92 - Glasajte za tri omiljene pesme svakog dana!

5 thoughts on “Stigao je “Tini Special Edition”, izbačeno devet pesama, uključujući sve sa Jorgeom!

  1. Famozo, najjeftinije karte u Budimpešti za Tinin koncert su 32€!!! Da li to možda menja situaciju i kojim slučajem sada postoje šanse za njen koncert u Srbiji?

  2. Super, doduse ima samo 9 pesama dok je na standardnom bilo dvadesetak
    Volela bih da ga nabavite u svojoj prodavnici 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.