Startuje za manje od mesec dana: Pogledajte insert iz prve epizode nove serije Belle Thorne!

Od ranije znamo da je Bella Thorne glavna zvezda nove serije “Famous In Love” koja će početi da se prikazuje od 18. aprila u Americi a i pre premijere imamo mogućnost da pogledam insert iz prve epizode koji traje nešto kraće od minut i po.

Bellu ovde vidimo u društvu svojih prijatelja koji je nagovaraju da ode na audiciju za glavnu ulogu u filmu baziranom na neverovatno popularnom serijalu knjiga “Locked”. Posle malo nećkanja Bella (odnosno njen lik po imenu Paige) pristaje i kreće u šoping kako bi se spremila na put!

Sama serija govori o Paige kao novoj zvezdi Holivuda i svim iskušenjima kroz koje prolaze mladi glumci u Holivudu a ako vam Bella nije dovoljan razlog da joj date šansu, možda će vas ubediti to što je ovo nova serija Marlene King, ista osobe koja je stvorila “Pretty Little Liars”!

Autor: Famoza.net
Foto: Promo

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Poslednji je dan glasanja: Koju zvezdu želiš da Ryan nacrta?

One thought on “Startuje za manje od mesec dana: Pogledajte insert iz prve epizode nove serije Belle Thorne!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.