Šta je “Stained” i zašto Selenatori dižu paniku oko toga?

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
531
Views:
520

Dok Selena Gomez bere uspehe novim singlom “Fetish”, gotovo istovremeno se na internetu pojavila i pesma pod nazivom “Stained” za koju Selenatori tvrde da je nastala za potrebe novog albuma njihove zvezde i da ju je neko ukrao i objavio na internetu!

U pesmi čujemo reči poput “You were the one that made me believe that I could be better. Now I’m stained by you Like a coffee ring upon this table.” Ova pesma definitivno se drastično razlikuje i od “Bad Liar” i “Fetish”, baš kao što je i ona obećala da će svaka pesma sa albuma biti različita! Pesma se uveliko briše sa društvenih mreža a dobar deo Selenatora čak i pomaže u tome!

Naime, njima se toliko sviđa pesma da misle kako je bolje da ona bude obrisana jer to povećava šanse da je Sel završi i objavi na svom albumu! Prošlost nas uči da pesme koje procure u javnost ne završe na CD-ovima ili ako stignu, to obično bude u dosta drugačijoj verziji. Ima i onih koji veruju da glas u pesmi i nije Selenin a interesantno, veliki mediji ni ne pišu o svemu. Zato i mi moramo biti oprezni jer je teško utvrditi o čemu se ovde tačno radi. Selenin album svakako je veoma blizu izlaska pa će sve misterije biti brzo razrešene!

Pročitajte još  Neverovatna priča: Sel srećna što je Calvin singl, do ušiju zaljubljena u njega?!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Selena Gomez

9 thoughts on “Šta je “Stained” i zašto Selenatori dižu paniku oko toga?

      1. Hvala.Nisam znala posto nisam nikada glasala jer sam relativno skoro dolsla na Famozu

          1. Ako nisi dobila poruku o grešci, stiglo je! Javićemo se kad dođe na red!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *