Šta je sa Martinom i zašto smo prestali da pišemo o njoj?

Da nije akcija i kvizova Tinista, Martine Stoessel skoro da uopšte ne bi bilo na Famozi u prethodnih par nedelja! Iako znamo da deo fandoma to brine, stvar je što to zaista nije naša krivica.

Kao što se jedno vreme dešavalo da apsolutno ničeg novog nema u vezi Ariana Grande, Selene Gomez, Justina Biebera i drugih megazvezda, sad je to slučaj sa Tini koja je daleko od scene i tako će biti još neko vreme. Naime, ona je ovih dana na odmoru u Urugvaju i Argentini mada se i tamo viđa sa fandomom, kao što pokazuje ove slike i videi.

Njoj je malo izolacije neophodno kako bi se dobro odmorila i zatim započela sa napornim pripreme za svoju turneju koja kreće već za par mesec i kao što znamo, neverovatno je naporna s obzirom da će se dešavati da ona ima i do pet koncerata u roku od tri dana! Naravno, mi ćemo nastaviti da pišemo o svemu što je interesantno i vezano za nju!

Autor: Famoza.net
Foto: Twitter

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Dopada li vam se nova Martina Stoessel?

5 thoughts on “Šta je sa Martinom i zašto smo prestali da pišemo o njoj?

  1. Da i meni je bilo cudno to sto nema nikakvih vesti
    o Tinni , ali sada znam zasto. Hvala vam na objasnjenju Famozo 🙂

  2. Mislim da je stvarno potrebno malo 'predaha' što se tiče vesti o Tini,stvarno je svaki dan bio posvećen njoj,a svaki 3. ili 4.dan nekome drugom.Znam,znam Tinisti su u ovom trenutku baš moćni,ali jednostavno neka se suzdrže,Tini pobeđuje na top listama,fandom awards,itd.Mislim da bi jednostavno trebali svi fandomi da budu ravnomerni bez obzira ko im je idol.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.