Sigurno mesto za sve fandome: Mia nam predstavljaju svoju FB grupu Fandoms United

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
9

Hej Famozo, opet ja. Kako ste? Ja sam primjetila koliko se fandomi međusobno svađaju, ali su opet jedni tu za druge kada je najgore i najteže. Primjetila sam da su baš tada, kada trebaju jedini druge, da su tada ujedinjeni. Stoga sam ja zajedno s još tri djevojke, ujedno i moje tri prijateljice, odlučila stvoriti grupu gdje će biti mjesta za svakoga, gdje nitko neće biti višak, gdje ćemo možda moći pronaći utjehu i potporu kada ju trebamo.

Facebook: Fandoms United

Ova grupa, ja se nadam, trebala bi nas međusobno povezati. U grupi stvarno nije važno jeste li Tinista, Seleantor, Directioner ili Mixer. Stvarno nije. Ja obećsjem da neću zapustiti grupu i obećajem vam da će biti i live streamova i kvizova ako budete htjeli i svega. Svega što budete htjeli. Ono što je u ovoj grupi zabranjeno je – psovanje, vrijeđanje i sve ono ružno i najgore. Admini ove grupe smo Milica i ja (Mia). Također su moderatori Vlatka i Tamara. Objavljujte slike, kvizove, pjesme, priče, ankete, videe, možda dopustim da održite i vi live streamove.

Uskoro putujem u London i tamo ću kupiti svega i svačega, tako da očekujte jedan giveaway, nisam 100% sigurna, ali ja se nadam da će biti. Evo nadam se da ćete doći i da će nam biti super. Ako vam ikada bude trebako nešto imate mene, Milicu, Vlatku i Tamaru. Ako imate nekih problema i trebate se nekome povjeriti vjerujte mi, saslušat ću vas, pokušati pomoći i ne osuđivati. Volimo vas💞🎶💋

U rubrici MY PAGES predstavljamo vaše Fejsbuk stranice, Tviter naloge, forume, blogove, sajtove i profile na drugim društvenim mrežama posvećene temi koju ste odabrali. Na vama je samo da nam ih predstavite i pošaljete njihovu adresu na redakcija@famoza.net, a u subject stavite My Pages. Poštu koju dobijemo od vas objavljujemo redom kojim nam je stigla, a kad vaša stranica dođe na red za objavljivanje, obavestićemo vas o tome e-mailom! Takođe, napominjemo kako objavljujemo samo stranice koje su aktivne!

2 thoughts on “Sigurno mesto za sve fandome: Mia nam predstavljaju svoju FB grupu Fandoms United

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *