Seleni bi se dopalo: Tini nam pokazuje kako izgleda njena hotelska soba!

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
118
Views:
16

Već smo rekli da Martina Stoessel odmara ovih dana ali njeni novi videi nastavljaju da stižu svakog petka! Tako je bilo i ovog puta kad nam je pokazala kako izgleda njena tipična hotelska soba kad je na putu!

Kao što ćete videti, Tini baš i ne traži previše. Ova soba jeste prostrana ali ne deluje nam naročito luksuzno! Ono što je svuda po njoj jesu čajevi – Tini voli da ih pije a interesantno je da sa sobom uvek nosi i đumbir jer on pozitivno utiče na njen glas! Interesantno, jedina druga zvezda koja promoviše đumbir jeste Selena Gomez koja je o tome govorila u jednoj epizodi Carpool Karaoke.

Novi video traje samo četiri minuta tako da zaista nema potrebe da ga prepričavamo – pogledajte ga odmah a možete ostaviti i svoj komentar i lajkovati komentare koji stižu od naših Tinista!

Autor: Famoza.net
Foto: Screenshot

11 thoughts on “Seleni bi se dopalo: Tini nam pokazuje kako izgleda njena hotelska soba!

  1. Super je!
    vrlo je skromna, mogla bi dobiti pet puta luksuzniju sobu, s nekim prekrasnim pogledom, a ona je tako skromna. Zato ju obožavam <3

  2. I onda je TINI ovakva i onakva!Vidite kako je skromna a sa svojim novcem bi mogla imat sobu sa svime što poželi.Video mi se kao i svaki njen video jako sviđa a nadam se da ćemo uskoro vidjeti kako izgleda njena soba.

  3. Famozo da li ste videli na instagramu stranicu tinicactus?Ako niste bolje pogledajte!
    Tamo ce te videti koliko Karol kopira Tini!
    Ona slika sa crvenim pramenovima i ono sa medvedicem vidite kako se Karolp isto tako slikala i jos neke slike!!!

  4. Famozo da li ste videli na instagramu stranicu tinicactus?Ako niste bolje pogledajte!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *