Selena u suzama moli da se pomaže unesrećenima! (video)

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
812
Views:
252

Želja da pomogne drugima je nešto što pokreće Selenu Gomez pa samim tim ne čudi i što se rado odazvala pozivu da učestvuje na humanitarnom događaju “Hand in Hand”. Dok je Justin Bieber učestvovao u živom programu, Sel je poslala divnu video poruku u kojoj plačnim glasom navodi koliko je nene ljude unesrećio uragan koji je prošao blizu gradića gde živi njena porodica.

“Tog 27. avgusta sedam članova Saldivar porodice je pokušala da pobegne od poplava. Njihov karavan je završio pod vodom a samo je jedan član uspeo da preživi. Ja sam iz mesta Grend Prejri koje je udaljeno oko 400 kilometara od njihove kuće. Njihova priča je uticala na sve koji su je čuli”, priča Sel a onda primećujemo kako “guta knedle” jer je sve to jako pogađaj.

“Nije bitno ko smo, razlike koje postoje odjednom više nisu važne. Od toga dana, udruženi smo – komšija pomaže komšiji, ne razmišljajući o rasi, religiji ili bilo čemu drugom. Ako želimo da prebrodimo oluje koje nam dolaze, moramo to da učinimo tako što ćemo se držati za ruke”, zaključuje Sel. Na sreću, akcija je bila veoma uspešna i već sve što je urađeno govori da će posledice strašnog nevremena biti uklonjene.

Autor: Famoza.net
Foto: Screenshot

One thought on “Selena u suzama moli da se pomaže unesrećenima! (video)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *