Još dva koraka: Selena od utorka bliža Srbiji, nastup moguć i u novembru!

Iako nije posao portala da dovodi zvezde, i iako to nije uradio niti jedan medij ikad, Famoza redakcija pokušava i to da promeni! Mada je koncert Selene Gomez još uvek daleko, ovog utorka smo u saradnji sa organizatorom iz Srbije i našim prijateljima iz Kanade uspeli da načinimo veoma važan korak napred.

Narednih nekoliko dana biće veoma važno jer je potrebno sastaviti novu ponudu i to tako da ona bude dovoljno ozbiljna za Selenin tim a opet i da našim Selenatorima ulaznice ne budu preskupe. Te dve stvari strahovito je teško izbalansirati a zadatak Famoze biće da ohrabri organizatora i poruči mu da će Selenatori ispuniti arenu i da će prirediti spektakl kakav odavno nije viđen u Beogradu!

Iako ne možemo da ulazimo u detalje, za koncert Sel u Beogradu moramo da prođemo četiri koraka. Prva dva smo uspešno savladali ali moramo i naredna dva koja su dosta teška. Ako bilo koji od ta dva koraka ne savladamo, onda je kraj i to ćemo vam reći. U slučaju da savladamo treći korak (što bi trebalo da bude poznato možda već do kraja ove nedelje), četvrta faza biće direktni pregovori sa Seleninim timom a sve bi moralo biti završeno pre kraja juna. Inače, iako smo kao datum pominjali 25. oktobar, sasvim je moguće da bi koncert u Beogradu bio sredinom novembra, nakon što se prethodno završe svi koncerti na turneji. Ta datum bi možda bio i bolji jer bi Selena mogla možda da provede malo više vremena u našoj zemlji. Nastavićemo redovno da vas obaveštavamo o svemu ali zapamtite – ova priča nije gotova dok vam mi to ne kažemo!

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Novi trend: Selena Gomez u pidžami na ulicama Pariza!

7 thoughts on “Još dva koraka: Selena od utorka bliža Srbiji, nastup moguć i u novembru!

  1. HVALA VAM PUNO!!! Mislim da ste vi jedini koji shvataju koliko nam je ovo vazno! Kako god da se ova prica zavrsi ja sam vam zahvalna do neba ♥♥♥
    Sto se tice samog koncerta, mislim da organizatori ne treba da se plase, SELENATORI CE NAPUNITI ARENU!!! 😉

  2. Možda bi i bilo najbolje da dodje sredinom novembra da bi duze bila u nasoj zemlji.
    Svakako mislim da imate velike šanse da je dovedete u Beograd.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.