Uzor: Selena Gomez kao rođendanski poklon želi da pomažete drugima!

Šta pokloniti devojci koja ima sve ili makar može da kupi sve? Selena Gomez dala je ideju fandomu nakon svoje kućne rođendanske žurke obraćanjem Selenatorima tamo gde to i najčešće čini – na društvenim mrežama.

Selenita je objavila par fotki sa slavlja a u komentaru je napisala, “Hvala vam za svu ljubav koju mi pokazujete za rođendan. Ne mogu biti više blagoslovena. Puno vas ni ne shvata koliko mi značite. Volim vas i mislim da će imati 25 godina biti nešto epsko.” Glumica i pevačica obratila se fandomu i na Twitteru gde je zamolila da se uključe u humanu akciju koja njoj mnogo znači.

Ona je tako objavila link ka jednoj humanitarnoj organizaciji koja skuplja sredstava za borbu protiv lupusa i poruku, “Hvala vam mnogo za vaše rođendanske želje! Pitala sam moju familiju i prijatelje da doniraju – ako želite, možete da se uključite.” Selena i sama ima lupus koji je bio glavni razlog prekida njene dve prethodne turneje. Zato bi pronalaženje leka i njoj pomoglo da vodi potpuno normalan život.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Selena Gomez

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.
Pročitajte još  Selena Gomez ima novi cilj u životu: Hoću da snimim horor!

3 thoughts on “Uzor: Selena Gomez kao rođendanski poklon želi da pomažete drugima!

  1. Ne znam dali se sjecate,ali moja majka se bori protiv lupusa,vec skoro 14 godina,od mog rodjenja..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.