Selena Gomez: Ništa me tako ne smiruje kao sastanak sa fandomom!

13108873_569196629908558_832726398_n

Selena Gomez razgovarala je za Yahoo a tamo je otkrila par zanimljivih detalja sa svoje aktuelne turneje, između ostalog i kakav odnos ima sa fandomom!

Sel kaže kako se pre svakog nastupa sprema na isti način. “Volim da budem u svojoj sobi. Ne volim da trčkaram unaokolio. Volim da slušam opuštajuću muziku ili radim jogu. I da, uvek izgovorim molitvu pre nego što izađem na scenu. Uvek to uradim. Pokušavam i da pijem dosta vode, idealno čitavu bocu pre izlaska na scenu. Volim da na scenu izađem čistog uma.

Selena kaže i kako nakon koncerta odbija predlog da se odmara već da uvek odlazi u zagrljaj svojim Selenatorima. “Ja se nakon svakog nastupa srećem sa fandomom. Moj tim bira 40 njih koji imaju najgora mesta a Selenatori bivaju presrećni kad saznaju da su odabrani.” Sel dodaje i da se sa fandomom sreće jer to jako lepo utiče na njeno zdravlje. “Uvek se fotkam sa njima ispred mog busa i tamo se družimo. Možda vam je to čudno ali mene oni zaista smiruju”. Nekad se ne osećam dobro ali kad god mogu, ja volim da budem sa mojim Selenatorima!”

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Selena Gomez

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Nestvarno! Devojka istovremeno crta portret Taylor levom, a Selenu desnom rukom! (video)

One thought on “Selena Gomez: Ništa me tako ne smiruje kao sastanak sa fandomom!

  1. Ne mogu opisati koliko ja ovu ženu volim… samo da dobijemo i mi ovu priliku, samo da je vidim uživo, dovoljno mi je da je vidim, a o zagrljaju da ne pričam…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.