Selena Gomez: Neprijatno mi je kad Selenatori napadaju druge fandome zbog mene!

Selena Gomez obožava svoj veliki fandom ali razgovarajući sa novinarima ona je otkrila kako to ne znači da ona uvek odobrava njihove postupke.

Upitana da li joj prija ili ne kad Selenatori napadaju nekog zbog toga što je vređao njihovog idola, pevačica i glumica je poručila: “Moram reći, osećam se pomalo neprijatno samo zato što i drugi izvođači imaju svoje fanove i ne želim da se svađaju oko toga. Ispadne kao da je zabranjeno biti svačiji fan”, konstatuje ona.

Selena dodaje i kako se ovih dana najviše raduje zbog svog predstojećeg albuma: “Srećna sam jer je sve počelo. Ovo je najbolja muzika koju sam ikad stvorila. Jedva čekam da ljudi čuju šta sam to spremila!”

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.
Pročitajte još  "Jel to Justinova bivša?" Najbolji bokser sveta obožava Demi ali o Seleni, Ari i Taylor nema lepe reči! (video)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.