Sel konačno plavuša: Stigao je spot za “Bad Liar” i odličan je!

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
5611
Views:
14

Selena Gomez upravo je objavila video za svoj aktuelni singl “Bad Liar” a video je izuzetno interesantan jer u njemu Sel tumači čak četiri glavne uloge!

Selenitu tako glumi srednjoškolku (što zbog nežnih crta lica i dalje može bez ikakvih problema!), mamu svog lika, direktora škole ali i jednu od nastavnica koja je plavuša! Videti Sel kao plavušu je prava retkost a pevačica i glumica rekla je kako nikad neće imati nameru da se farba u tu boju van potrebe za snimanje nečega!

Sel inače na kraju videa najavljuje nešto novo što se zove “Fetish” a kako pojedini mediji pišu, u pitanju je njen novi singl koji je snimila sa reperom Gucci Maneom. “Bad Liar” najavljivan je kao film ali na kraju smo dobili samo spot od tri minuta. Znači li da je ovo samo početak priče?

10 thoughts on “Sel konačno plavuša: Stigao je spot za “Bad Liar” i odličan je!

    1. Spot je sasvim jasan,ne znam sta se ne shvata.Selenin tata vara njenu mamu sa onom plavom zenom(Seleninom nastavnicom fizickog) dok je Selena zaljubljena u tu njenu nastavnicu.

  1. Pjesma je dobra, spot katastrofalan.
    Zasto je los, jer ispada u spotu da je pripadnica LGBT zajednice i da je zaljubljena u svoju nastavnicu, a ja LGBT zajednicu ne podrzavam niti planiram,jednostavno su odvratni ?

  2. Samo Sel moze da peva "I was walking down the street the other day" dok vozi bicikl……

  3. Pesma je predobraa ali je spot cudan i nije shvatljiv… I zasto Sel na kraju gleda zaljubljeno u sliku svoje profesorke (WTF?)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *