Šehadin blog: 13 reasons why I love summer

Skoro svi mi volimo leto, ali ima i onih koji ga ne vole. U nekim trenutcima i meni leto nije omiljeno godišnje doba, ali u nekim trenutcima poželim da se leto nikad ne završi. Velike letnje vrućine mi mnogo smetaju, pa je to razlog zašto mi leto u tim trenutcima i nije baš omiljeno, ali ima i mnogo drugih razloga zašto mi je baš leto omiljeno godišnje doba. Ja ću vam navesti samo 13 ali verujte mi da su oni mnogo više.

1. Prvi razlog zašto volim leto je letnji raspust. Tada imam višak vremena i mogu raditi šta god hoću. Mogu se u potpunosti posvetiti blogu, gledati serije, filmove, čitati knjige, isprobavati nešto novo i ostalo.

2. Drugi razlog definitivno jesu putovanja. Volim da putujem, a leto je godišnje doba tokom koje uvek idem na barem jendo putovanje.

3. Iako ne podnosim velike letnje vrućine, volim kad nosim majice, haljine, šorceve i drugo. Dakle, ovo je treći razlog.

4. Četvrti razlog je, naravno, sladoled. Volim leto upravo zbog sladoleda. Jedem sve vrste sladoleda ali omiljen mi je od vanile.

5. Leto je godišnje doba kada svi imamo odmor, pa mi tokom leta dolaze drugarice iz drugih država i tome se najviše radijem. To je 5. razlog.

6. Šesti razlog je to što noću mogu ostajati do kasno, gledati seriju ili film, pisati na blogu i drugo, ne misleći kako sutra imam obaveze oko škole.

7. DIY projekti su još jedna stvar koja mnogo volim. Volim da sređujem sobu sa DIY projektima, međutim tokom školske godine nemam toliko vremena pa ako želim praviti DIY projekte moram čekati leto.

8. Volim leto zbog osvežavajućih pića kao što su limunade, smoothie-i i ostalo. To je 8 razlog. I da, da ne zaboravim da volim leto i zbog osvežavajućih voća kao što je lubenica, jagode, maline i ostalo.

9. Leto je savršeno vreme za fotografisanje. Zašto to ne iskoristimo. Tokom leta mogu nastati savršene fotografije za blog, za Instagram i slično. Inače slike koje vidite u ovom postu su moje.

10. Leto je definitvno vreme za otkrivanje novih mesta i novih stvari. Tada imamo mnogo slobodnog vremena pa možemo otkriti neko novo mesto gde ćemo ići u toku jeseni i zime, ali i u toku proleća i leta.

11. Jedanaesti razlog zašto volim leto je to što je dan duži leti nego zimi. A to je i bolje zato što imamo više vremena da radimo ono što volimo.

12. Volim leto zbog prirode. Priroda leti je zaista divna, svugde je cveće, ptice cvrkuću, savršeno je za jedan piknik u prirodu.

13. Trinaesti a i zadnji razlog zašto volim leto jesu letnje kiše. Sunčan dan, i kad odjednom počne da lije k’o iz kabla. Jedan letnji cilj mi je bio da plešem po letnjoj kiši, i to sam uradila prekjuče kad je padala kiša.

———————————————————————————-

Moj blog: laAdda

My Blog rubrika je u kojoj vam pružamo priliku da se vaši tekstovi nađu na Famozi! Može to biti vest, neki vaši saveti ili razmišljanje na neku temu. Kad napišete tekst, pošaljite nam ga na našu adresu, redakcija@famoza.net a u subject/temu stavite My Blog. Vaše blogerske tekstove objavljivaćemo redom kojim nam dođu ali vodite računa da ćemo objavljivati samo one tekstove za koje smatramo da su lepo napisani i i zanimljivi. Prednost će imati oni koji budu pisali našim slovima, tj. budu koristili “šžćđ” u svojim tekstovima. Naravno, ovo je odličan način da promovišete sebe ali i da možda postanete deo naše stalne blogerske ekipe! Za više informacija, pogledajte pravila ovde. Najbolji blog nedelje dobija knjigu izdavačke kuće Laguna a nju možemo da šaljemo samo na teritoriju Srbije!

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

3 thoughts on “Šehadin blog: 13 reasons why I love summer

  1. Hvala vam što ste postavili moj blog post. Nadam se da ste svi uživali čitajući. :* :*

    P.S. Ako neko želi da vidi još ovakvih postova, možete ih pročitati na mom blogu: laadda2.blogspot.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.