Revival turneja počinje za tri nedelje: Evo i cena karata!

admat1600_0

Selena Gomez 6. maja održaće svoj prvi koncert na Revival turneji i to u Las Vegasu nakon čega će uslediti još nekoliko desetina nastupa širom Amerike, Kanade i Azije. Cene karata prilično se razlikuju od lokacija do lokacije pa smo ih zato proverili i uporedili sa onim što naš organizator planira ukoliko Sel prihvati ponudu za Beograd.

Prvo, Sel na ovoj turneji peva isključivo u arenama velične beogradske Kombank arene tako da će na koncertima biti verovatno u proseku nešto više od 10.000 ljudi. Za razliku od nastupa Justina Biebera, najjeftinije karte za Sel čak i za nastupe u Americi nisu preskupe. Recimo, za najudaljenija mesta od bine treba izdvojiti svega 30 evra a ukoliko želite mesto u parteru (dakle stajanje a ne sedenje) to zadovoljstvo košta nešto preko 70 evra, slično kao za Jusov koncert u Zagrebu. Kad se u obzir uzme prosečna cena ulaznica, karte za Selenin koncert u proseku su skoro duplo jeftinije od onih za nastup Justina! Da podsetimo, naš organizator želi da cena karata za nastup u Beogradu (ako ga bude) bude između 3600 i 4900 dinara, odnosno između 30 i 40 evra što bi bilo najjeftinije na svetu!

Autor: Famoza.net
Foto: Promo

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Slučajno? Nakon Selene i Justin Bieber doputovao u letovalište u Meksiku!

5 thoughts on “Revival turneja počinje za tri nedelje: Evo i cena karata!

  1. dakle,osrednje mesto je 40 evra? Pa ako hocu da iskoristim priliku i vidim je,opet mi treba 70 evra! A kazete da su jeftinije od Justinovih :-/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.