Prilika za Tiniste: Danas možete osvojiti još jedan “Tini CD” Martine Stoessel

img_1376

Ako se ne varamo, ovo je već deseta prilika da osvojite album Martine Stoessel za koji smo se žestoko borili da se uošte prodaje u Srbiji a toliko ih poklanjamo najviše jer Tinisti i dalje najviše glasaju na našoj top listi.

Naravno, i ovog puta poklanjamo “običnu” verziju albuma. Novi Special Edition ne prodaje se u Evropi a ova starija verzija svakako je bolja jer ima osam pesama više i dolazi na 2 CD-a.

Ukoliko želite CD, danas u periodu od 12h do 19h potrebno je da pronađete dva skrivena pojma vezana za Tini u tekstovima koje objavimo u toku
dana na Famoza.net (znači, baš ovde na sajtu, ne na Facebooku) i da ih objasnite. Oba pojma uz objašnjenje treba da pošaljete na naš e-mail, redakcija@famoza.net a u subject stavite “Tini CD”. Ko prvi pošalje oba pojma uz objašnjenja, dobiće CD. Kao i uvek, skrivene pojmove nije teško pronaći jer su oni napisani podebljanim i kosim slovima. Napominjemo i da CD zbog velikih troškova i dalje šaljemo samo na teritoriju Srbije!

FOTO: Nikola Dolapčev

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Martina Stoessel: Jako sam srećna sa Peterom, radujem se solo karijeri!

10 thoughts on “Prilika za Tiniste: Danas možete osvojiti još jedan “Tini CD” Martine Stoessel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.