Poslali smo pisma Arianatora: Lora je ubeđena da će ih dati Ari, znamo i kad će je videti!

img_20161201_132549

Kako smo uoči vikenda dobili svih pet vaših pisama za Arianu Grande koje smo odabrali na konkursu, njih smo danas poslali iz novog sada, pravo kod naše drugarice Lore Radojević iz američke države Viskonsin, a koja će imati priliku da ovog meseca vidi Ari!

Svih pet pisama (od kojih su dva ostala u kovertama jer sadrže i sitne poklončiće za Ari) stavili smo u jednu dobro zaštićenu kovertu, tako da se ne morate brinuti da će se bilo šta oštetiti u putu. Takođe, pismo smo poslali najskupljom i najboljom mogućom poštom ali nažalost, ne možemo znati tačno u dan kad će ona stići! Kako navodi naša pošta, vreme isporuke je od 4 do 7 radnih dana, s tim što se kao prvi dan računa sutrašnji dan. Isto tako, vikendi se naravno ne računaju u radne dane. Ovo znači da bi uz malo sreće Lora mogla da dobije pisma u subotu ili možda ponedeljak. Isto tako, postoji mogućnost da se pismo zadrži na carini ali kako je u pitanju obično pismo, zaista ne verujemo da će tu biti problema.

Nažalost, biće vrlo neizvesno da li će pisma stići na vreme! Kako nam je Lora rekla, ona sa Ari treba da se vidi 13. ili 14. decembra, dakle narednog utorka ili srede! Dobra vest je da Famoza može da prati put pošiljke, tako da ćemo vas redovno obaveštavati o tome. Ukoliko se slučajno desi da pisma ne stignu na vreme, verujemo da će Lora imati novu priliku da ih uruči.

Pročitajte još  Sad obrnuto: Ariana Grande se vratila na scenu, Pete Davidson odustao od svog nastupa!

Autor: Famoza.net
Foto: Vladimir Dolapčev

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

4 thoughts on “Poslali smo pisma Arianatora: Lora je ubeđena da će ih dati Ari, znamo i kad će je videti!

    1. Pisaćemo danas Lori ako se ne javi ali sigurni smo da bi se javila da su došla. Svakako nisu mogla da stignu u nedelju, ne rade ni pošte ni poštari.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.