Počinje ludnica: Tini Stoessel odredila datum izlaska svog novog albuma!

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
36

Martina Stoessel završila je sa odmorom pa je tako sad posetila jednu radio stanicu gde je prilično otvoreno govorila o svom novom albumu i budućim planovima za 2018. godinu!

Kako ona ističe, datum izlaska albuma ne može da otkrije ali kaže da je on već određen – već to nam govori da je on vrlo blizu kao i da će se on gotovo sigurno pojaviti na proleće. Tini dodaje i da jednostavno ne sme puno da priča jer je na to obavezuju ugovori ali i dodaje da se vratila u studio kako bi snimila novi duet… da nije u pitanju pesma sa Lali koja ju je i pozvala na saradnju ne tako davno?

Pevačica i glumica kaže da planira da još mnogo radi na sebi. “Imam mnogo snova koje želim da ispunim. Želim da rastem sve više i više, posebno kao izvođač i da srećem druge izvođače koji će mi pomoći u tome. Jednog dana planiram i da zasnujem porodicu i imam decu. Jednostavno želim da nastavim da odrastam”, zaključuje ona. Nama ostaje da sanjamo snove o promo turneji koja će gotovo sigurno uslediti u ovoj godini a hoćemo li dobiti pravi koncert i dalje potpuno zavisi od toga kako će proći nastupi Marcusa i Martinusa u Zagrebu i Beogradu.

Autor: Famoza.net
Foto: Twitter

13 thoughts on “Počinje ludnica: Tini Stoessel odredila datum izlaska svog novog albuma!

  1. Jedva čekam! 💟Bilo bi dobro da, promovira svoj album čitavo ljeto i jesen, pa započne turneju već u zimu. 😀

  2. OMG!!!!!!!!!!! 🙂 🙂 Nove pjesme i sve… A možda je neki duetić sa Jorgeom, pošto ga ne vidim već danima na Famozi… Nadam se da sam u pravu… znam da je sa Stephie bio na instagram live, ali gdje, to ne znam… 🙂

    meni je rođendan u 4. mjesecu, ja sam proljetno dijete… 🙂 pa možda onda Tini izbaci albumčić na moj rođendan… 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *