Paparaco i “Directionerke” ostaju bez novca: Sud oslobodio Louisa Tomlinsona odgovornosti za incident na aerodromu!Louis Tomlinson u martu je imao sukob sa jednim paparacom ali i devojkama koje se predstavljaju kao Directionerke a svi oni tužili su ga sudu i zahtevali ogroman novac zbog toga što ih je on navodno napao bez ikakvog razloga. Međutim, oni neće dobiti ništa!

Louis je bio optužen da je namerno oborio paparaca a zatim i tukao devojke koje su bile u sukobu sa njegovom devojkom Eleanor Calder. Kako stoji u saopštenju suda, posle razgovora sa svim učesnicima incidenta, zaključeno je da neće biti dalje istrage a svima je poručeno da se ovakve stvari više ne ponavljaju.

Louisov advokat Martin Singer kaže da je ovo bilo jedina pravična presuda. “Paparaci je izazvao incident sa Louisom. Ovo nije prvi put da paparaci to rade. Dok je to trajalo, tri druge osobe su napale njegovu devojku a on je samo priskočio njoj u pomoć. Evo i kako je izgledao taj događaj:

https://youtu.be/mA-ZbfX0JvM

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Louis Tomlinson

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  U inat Zaynu: Pogledajte kako Little Mix plešu uz muziku One Directiona! (video)

3 thoughts on “Paparaco i “Directionerke” ostaju bez novca: Sud oslobodio Louisa Tomlinsona odgovornosti za incident na aerodromu!

  1. Jel samo meni ove dve zvuce kao kokoske? Inace i tad sam rekla, a evo i sad cu, Louis se poneo kao pravi decko….. Svako treba da ima u zivotu jednog Nialla, Louisa, Liama i Harryja! ♥♥♥

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.