Opšta histerija: Biebs srušio rekord The Beatlesa, “Despacito” je broj 1 u Americi!

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
331
Views:
72

Činjenica da je poslednji put jedna pesma na španskom bila na američkoj top 10 listi još početkom 1997. godine najbolje govori koliko je neverovatno teško za izvođače da na ovom jeziku postignu uspeh u ovoj zemlji. Međutim, Justin Bieber je remiksom pesme “Despacito” ove nedelje dospeo na sam vrh liste!

Naravno, iako su originalni autori pesme Luis Fonsi i Daddy Yankee, tek kad je objavljen ovaj remiks pesma je poletela ka vrhu, i baš ta nova verzija dospela je na mesto broj 1 a kako i sam Luis Fonsi kaže, Biebs je bio taj koji se javio njemu i predložio remiks jer mu se dopao original kad ga je čuo u jednom klubu. Pritom, ne treba zaboraviti da ova pesma još uvek nema spot!

Osim ovog čuda, Biebs je ostvario još jednom – naime, on je prvi izvođač u istoriji koji je u dve uzastopne nedelje došao na prvo mesto sa pesmama koje do tad nisu bile prve! “I’m the One” je prošle nedelje startovao sa mesta broj 1 a sad je na njegovo mesto došao “Despacito”! Legendarni The Beatlesi takođe su uradili nešto slično 1964. godine ali im je trebalo duplo više vremena da to postignu. Definitivno živimo u eri potpune Biebsove dominacije!

Pročitajte još  Dokazuje li Jusova nova slika da Ari i on više nisu prijatelji?

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Justin Bieber

9 thoughts on “Opšta histerija: Biebs srušio rekord The Beatlesa, “Despacito” je broj 1 u Americi!

    1. A ko je su naj umetnici na rolling stone listi billboard listi i vh1 listi bitlsi na 1 mestu.

    2. A jel ima njega u rolling stone 100 naj umetnika?Ne.A jel ga ima u vh1 naj umetnika?Ne.I sta sad

  1. The Beatlesi su ušli u istoriju i zauvek će ostati slavni, ma koliko god godina prošlo, oni su osnivači rock'n'roll-a. The Beatlesima je trebalo mnogo više vremena da to postignu zato što su živeli u periodu kada je bilo malo elektronike, ljudi su slabo slušali muziku…
    Naravno, ovo nije hejt i ja nemam ništa protiv Justina, on je možda i najpopularnija zvezda na planeti, ali većina njegovih fanova su tinejdžeri.

    1. Tako je bilo i sa Beatlesima 😀 Skoro sva publika su bile tinejdžerke. Takođe, trebalo im je manje vremena nego Justinu da postignu to što jesu, trajali su samo 10 godina, pa čak i manje jer u poslednjih par godina nisu ni nastupali.

  2. A bitlsi su drzali 20 puta pesme na 1 mestu billboard liste.Tkd videcemo da li ce to da obori.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *