Nije naučio lekciju: Zayn ponovo ima isti problem kao kad je ostavio Perrie Edwards i svi ga ismevaju!

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
13
Views:
507

Moda tetoviranje preko svake granice razuma je odavno obuzela slavne i to im često pravi probleme. Demi Lovato je pričala da je gorko zažalila zbog nekih tetovaža za koje kaže da više nemaju jako značenje za nju a na sličnim mukama je sad i Zayn Malik.

Naime, Zayn je iz nekog razlog zaključio da mu nije bilo dovoljno što uz sebe ima Gigi Hadid pa je napravio, ispostavilo se fatalnu grešku i tetovirao njene oči! Da nevolja ne bude mala, ta tetovaža je ne samo krupna već se nalazi na sred njegovih grudi tako je da to prva stvar koja se uoči kad on skine majicu! Ne treba ni govoriti da je on meta ismevanja javnosti!

Ono na šta fanovi ukazuju jeste da je Zayn istu glupost napravio dok je bio u vezi sa Perrie Edwards, pa tako pišu, “Zayn je prestao da prati Gigi na Instagramu ali da ga vidim kako će da prestane da prati tu ogromnu tetovažu njenih očiju na grudima” i “Zayn je uradio tetovažu Perrie a kad su raskinuli, onda je tetovirao Gigi pa je i sa njom raskinuo… Kad će ovaj čovek naučiti nešto?” Neki čak podsećaju da je Zayn uradio istu tetovažu kao i ostatak 1D a kasnije ih je ipak napustio.

Pročitajte još  Stalo mu je: Zayn nije bio u Londonu tokom Louisovog nastupa, njih dvojica razgovaraju telefonom!

Manija tetoviranja je zahvatila čitav svet, pa i naš region ali možda od Zayna možemo nešto naučiti, a pre svega da je mnogo bitnije šta nam je “istetovirano” u glavi i na srcu nego na telu… zar ne?

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Zayn Malik

3 thoughts on “Nije naučio lekciju: Zayn ponovo ima isti problem kao kad je ostavio Perrie Edwards i svi ga ismevaju!

  1. Da, definitivno je važnije ono što nam je tetovirano u glavi i ma srcu nego na tijelu 💙 od Zayna se treba mnogo naučiti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *