Naty šalje odličan blog: Kako iskoristiti ljeto!

Zdravo svima 🙂 Počeli su praznici!!! I godišnji odmor. Ukratko počelo je ljeto. A da vam ljeto ne bi bilo nimalo dosadno, imam par prijedloga koje mogu dobro doći. Udobno se smjestite, natočite si sok i uživajte!

SAVJET BR. 1- NAPRAVI NEKAKAV PLAN
Organizacijom i potrošiš vrijeme, a i dobro dođe. Dva mjeseca treba dobro iskoristiti. Zato, napravi nekakav plan i odredi dane za ono što želiš raditi. Je li je u pitanje ljetovanje na moru ili kod djeda i bake, ili kupanje i izlazak s prijateljima, možda i neka ideja s ovog bloga, na tebi je. Neće uvijek sve ići prema planu, ali tako možeš unaprijed znati da nećeš potratiti ljeto.

SAVJET BR. 2- POSPREMI
Znam da si jedva dočekao/la svoje ljenčarenje nakon duge i naporne školske godine, ali pospremanjem ćeš, ne samo usrećiti roditelje već i zadovoljiti sebe. Pospremi za početak svoju sobu. Stare knjige stavi negdje u ladicu, prebriši prašinu, posloži krevet. Dovoljno za sada. A i ti ćeš se osjećati ugodnije i imat ćeš više mjesta za odmor.

SAVJET BR. 3- POJEDI NEŠTO ZDRAVO
Postoje razni recepti za razne shakove od voća i povrća koje možeš pronaći u svojem hladnjaku. Sad imaš vremena da si napraviš zdrav obrok te usput i probaš nešto novo.

SAVJET BR. 4- NAPRAVI PILIG ZA KOŽU ILI TAKO NEŠTO
Ne samo da ćeš zablistati, zaprijetiti svojim aknama, nego ćeš se i nakon dugotrajnog zapostavljanja osvježiti. Čistoća je pola zdravlja, a i osjećat ćeš se ugodno.

SAVJET BR. 5- IZAĐI VAN S PRIJATELJIMA
Možeš i u kratku šetnju ili biciklima, glavno da si vani na svježem zraku. Noću ćeš lakše zaspati, a i super se zabaviti s prijateljima. Vrijeme brže prođe kad si s nekim s kim možeš popričati i nasmijati se. Sladoled, kino, kupanje samo su neka zanimljiva odredišta.

SAVJET BR. 6- POGLEDAJ FILM
S prijateljima, sam/a ili s roditeljima, kako tko voli, no ja kao filmoljubac ne mogu ljeto provesti bez da pogledam neki novi film. Predlažem; La la land, Pirati s kariba 5, Starci 2, Turisti, Putnici, Jurski svijet… Za svakog ponešto 😉

SAVJET BR. 7- PROČITAJ ILI NAPIŠI KNJIGU

Za ljetne dane preporučam bestlere o ljubavi i drami, meni manje drag žanr, ali nekako te vrućine pozitivno djeluju na takve knjige. Trenutno čitam suprotnost tom žanru- Instrumentarij smrtnika- Grad palih anđela, ali bilo koji žanr može upotpuniti vaše ljeto. Također imaš vremena i za svoju knjigu, tko zna, inspiracija mogu biti vrući dani i putovanja na kojima si.

SAVJET BR. 8- NAPRAVI LJETNI MIX
Mislim na popis pjesma koje možeš svakodnevno slušati. Na plaži, vani, u sobi… Možda ti posluži nešto sa mojeg ljetnog mixa- Summer Soul (J.Blanco), Strip That Down (L.Payne), There´s Nothing Holdin Me Back (S.Mendes), No Promises (C.C ft. Demi Lovato), Symphony (C.B. ft. Zara Larsson), Cake By The Ocean (DNCE), Galway Girl (Ed Sheeran)…

SAVJET BR. 9- PROBAJ NOVE STVARI
Recimo kao ja prošlog ljeta sa učenjem španjolskog, možeš i ti neki novi jezik, onda možeš i otvoriti youtube kanal, otvoriti i neki profil te stavljati cool slike, izraditi nešto i mnogo drugoga.

SAVJET BR. 10- NE ZABORAVI SE ZABAVITI
Dobro iskoristi ljeto radeći stvari koje te uveseljavaju i zabavljaju. Ako te čini sretnim ljenčarenje, samo daj! Ljeto je tvoje.

E pa, nadam se da sam vam dala neke ideje, ako vam se i koja svidjela napišite mi u komentare , ostavite lajk, također otvorena sam i za kritike i pohvale. Ako ste i jednu odlučili isprobati, javite mi se poslije kako je prošlo, nemojte potratiti ljeto i uživajte! Vruće i zabavno ljeto, želim!
Naty

My Blog rubrika je u kojoj vam pružamo priliku da se vaši tekstovi nađu na Famozi! Može to biti vest, neki vaši saveti ili razmišljanje na neku temu. Kad napišete tekst, pošaljite nam ga na našu adresu, redakcija@famoza.net a u subject/temu stavite My Blog. Vaše blogerske tekstove objavljivaćemo redom kojim nam dođu ali vodite računa da ćemo objavljivati samo one tekstove za koje smatramo da su lepo napisani i i zanimljivi. Prednost će imati oni koji budu pisali našim slovima, tj. budu koristili “šžćđ” u svojim tekstovima. Naravno, ovo je odličan način da promovišete sebe ali i da možda postanete deo naše stalne blogerske ekipe! Za više informacija, pogledajte pravila ovde. Najbolji blog nedelje dobija knjigu izdavačke kuće Laguna a nju možemo da šaljemo samo na teritoriju Srbije!

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

8 thoughts on “Naty šalje odličan blog: Kako iskoristiti ljeto!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.