Najluđa glasina nedelje: Selena Gomez ne interesuje turneja nego da rodi dete!

Selena Gomez narednog četvrtka izbaciće svoj prvi singl sa svog novog albuma a iako je za očekivati da će ona u narednim mesecima najaviti i novu turneju, pojedini mediji tvrde kako ona želi da zasnuje porodicu!

Kako piše prilično nepouzdani RadarOnline, Selena je toliko opsednuta svojim sadašnjim delkom The Weekndom da želi da zatrudni kako bi ga naterala da se oženi sa njom! “Pojedini članovi Selenine porodice veruju kako ona pokušava da zatrudni kako bi ga vezala za sebe. Ona još nije trudna ali svojim drugaricama i porodici priča da ne želi ništa više od toga da postane mama odmah!”

“Ona mislim da joj je sad vreme da dobije dete jer je to jedina stvar koju još uvek nije iskusila!” Ipak, njena porodica navodno je ne podržava u tome. “Niko ne misli da je to dobra ideja. Takođe, ima i onih koji veruju da će se ona pre ilik kasnije vratiti Justinu Bieberu!”. Selena Gomez jeste govorila da jednog dana zaista želi porodicu ali da ne planira da se to desi barem još nekoliko godina!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Selena Gomez

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  A Taylor Swift je posebna priča: Znate li zašto Selena, Biebs, Katy Perry i Lady Gaga ne smeju da uđu u Kinu?

4 thoughts on “Najluđa glasina nedelje: Selena Gomez ne interesuje turneja nego da rodi dete!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.