Miranda Cosgrove: Mojoj nastavnici fotografije u školi se nikad nije svidela niti jedna moja slika!

Miranda Cosgrove dobija samo pohvale za svoj Instagram profil na kome nas često počasti odličnim fotkama ali njena nastavnica fotografije u srednjoj školi nikad nije bila oduševljena njom, najviše zato što je stalno slikala svog ljubimca, psa Penelepe.

“Nastavnici se nije svidela niti jedna moja slika. Ona bi uzela moje fotke i onda ih kritikovala preko projektora pred svima! Nije joj se sviđalo jer sam stalno slikala svog psa, ali razumem je. Stalno mi je govorila, ‘Moraš prestati da se pouzdaš samo u lepotu svog psa”, priča ona u razgovoru za Bustle.

Miranda kaže i da jako voli da piše pa joj je to jedan od sledećih ciljeva u životu. “Volim da pišem o lošim danima, iskustvima, stvarima koje su mi se desile. Možda to jednog dana pretvorim u scenario. Mnoge žene komičari pišu svoje stvari jer znaju koje su im jake strane”, zaključuje ona.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Miranda Cosgrove

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Miranda Cosgrove napisala predivnu rođendansku čestitku Jennette McCurdy: Ti si mi najbolja drugarica na svetu!

2 thoughts on “Miranda Cosgrove: Mojoj nastavnici fotografije u školi se nikad nije svidela niti jedna moja slika!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.