Miley Cyrus želi pomirenje: “Definitivno je još uvek zaljubljena u Liama!”

Liam Hemsworth and Miley Cyrus The Last Song movie image

Svi smo bili iznenađeni videvši nedavno da se Miley Cyrus i njen bivši verenik Liam Hemsworth ponove druže, a ako spadate u one koji navijaju da njih dvoje opet postanu par, mi smo tu da vam kažemo da je i to jedna od mogućnosti. Nekadašnji golupčići, naime, proveli su neko vreme zajedno u Liamovoj otadžbini Australiji, a kako tvrdi izvor kanala E! News pevačicina osećanja prema slatkom glumcu nisu se promenila ni dve godine nakon raskida veridbe, i oboje su opsednuti idejom da bi ponovo mogli biti par.

2FC54D0B00000578-3382892-image-a-8_1451845121882

“Miley se vratila u LA u ponedeljak, nakon što je provela praznike s Liamom i njegovom porodicom,” izjavio je insajder E! Newsa. “Ona oseća da njih dvoje mogu da nastave tamo gde su stali. Miley ne zna kuda će ih sve to odvesti ali ga definitivno još uvek voli i želi da bude s njim. Liam bi takođe voleo da obnove vezu. Na sve ovo, još jedan izvor američkog TV kanala dodaje da su Miley i Liam “ponovo zajedno”.

Autor: Famoza.net
Foto: Touchstone Pictures, Instagram

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.
Pročitajte još  Znate li ko su Destiny Hope ili Chloe Celeste Hosterman? Ovo su prava imena slavnih mladih zvezda!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.