Miin blog: Tuga i kako je se rešiti!

raccoon-1612593_1920

Tema današnjeg bloga je TUGA!Bolje rečeno Tuga i njezina riješenja. Znate, kada sam tužna, primjerice danas, imam par načina kako se opustiti. Tuga je opsežna riječ. Ja sam tužna zbog mnogih razloga. Ali znate kako se riješim ljutnje, bijesa, tuge, usamljenosti, razočarenja, straha i povrijeđenosti?

Uzmem slušalice pa slušam svoje naj izvođače ili plešem uz muziku ili crtam modele ili pišem, ustvari sve što volim. Bijesa i ljutnje se riješim uz muziku i ples… dok tugu i razočarenje i usamljenost gušim muzikom. Pisanjem se oslobađam razočarenja i povrijeđenosti i straha jer sve pretočim na papir. Jednostavno sve što volim mi najviše pomaže. Ja sam osoba s mnogim problemima, većim i manjim, ali moje strasti uvijek nadjačaju moje probleme. Proša sam sve i svašta i zanm mnoge dobre dobre svijete.

Nisam osoba koja ćete tješiti jedan minut i reći “Ajde sve je OK!” Ne, ja ću ostati s tobom i smirivati te dok se ne smiriš jer znam što prolaziš a tako je nekoć mene netko smirivao. Vaše strasti, ono što volite može vas odvesti s ovog svijeta iz ove dimenzije u neku vašu,u vaš svijet. Svijet mašte. Tamo se osjećate sasvim suprotno od onog što osjećate u real životu.
Trenutačno je to sve od mene ali uskoro će i novi blog!??

My Blog rubrika je u kojoj vam pružamo priliku da se vaši tekstovi nađu na Famozi! Može to biti vest, neki vaši saveti ili razmišljanje na neku temu. Kad napišete tekst, pošaljite nam ga na našu adresu, [email protected] a u subject/temu stavite My Blog. Vaše blogerske tekstove objavljivaćemo redom kojim nam dođu ali vodite računa da ćemo objavljivati samo one tekstove za koje smatramo da su lepo napisani i i zanimljivi. Prednost će imati oni koji budu pisali našim slovima, tj. budu koristili “šžćđ” u svojim tekstovima. Naravno, ovo je odličan način da promovišete sebe ali i da možda postanete deo naše stalne blogerske ekipe! Za više informacija, pogledajte pravila ovde.

FOTO: Pixabay

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

2 thoughts on “Miin blog: Tuga i kako je se rešiti!

  1. Ja radim isto.
    Uvijek kada sam tužna (svaki tjedan barem jedan put, jer je u razred došla nova cura koja mi samo stvara probleme) odem vježbati ples (jer pohađam Plesni studio) ili odem svirati pjesme na klaviru (još mnoge stvari vezane za lazbu jer pohađam plesnu, muzičku školu, te školu stranih jezika u kojoj učim španjolski, angleski i njemački) ili imam trening karatea pa onda izbacim sav bijes.
    A i ono pisanje i crtanje pomaže
    Sve u svemu, super blog 🙂 (y)

  2. Upravu si, slažem se sa tobom 🙂 Samo ponekad, kad slušam muziku još više se rastužim i upadnem u još veću depresiju i ne mogu i ne želim da vadim slušalice iz ušiju hah. Ali svakako, sport, crtanje i ostalo me opušta takođe 🙂 Super blog!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.