Lea nam šalje svoj kviz o Tini!

Zdravo Famoza.net. Ja sam Lea i BIG sam Tinista. Ovih dana je bio dan Tinista i posvetila sam jedan lagani kviz o njoj u kvizu su osnovne stvari o Martini Stoessel! Nadam se da će se svima kviz svidjeti, javite mi rezultate u komentar i napišite o kome želite slijedeći kviz!

Fun test jeste rubrika u kojoj objavljujemo vaše kvizove! Kad napravite kviz pomoću sajta opinionstage.com, pošaljite nam ga [email protected] a u naslovu navedite Za Fun Test. Kviz mora imati barem devet pitanja!

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

17 thoughts on “Lea nam šalje svoj kviz o Tini!

 1. Tinin omoljeni grad je Buenos Aires, ali voli Paris???
  11/11. Svidja mi se kviz

  1. Mozda Buenos Aires, London ili New York nesto kazu jedni nesto drugi itd

  2. Napokonnnnn! Tacno, Tinin omiljeni grad je Buenos Aires, njen dom… 678x to govorim i evo barem je neko upamtio. Ko ne zna neka ode na njen kanal na ping pong challenge sa Pepeom gde je to i rekla 🙂

 2. 11/11 Correct answers!
  Bravo , bravo , čestitam !!!!
  ODLIČAN / A SI , TI SI BIG BIG TINISTA , SRETAN TI DAN TINISTA !

  LEA

 3. 11/11 Correct answers!
  Bravo, bravo, čestitam !!!
  ODLIČAN/A SI, TI SI BIG
  TINISTA, SRETAN TI DAN
  TINISTA!
  LEA

  Lea, ovo je bio lak, ali i istovremeno odličan kviz! Može sledeći kviz o Tininim pesmama, ali pošto je skoro bio taj kviz, može kviz o Ari. Inače sam BIG TINISTA.

 4. 11/11 Correct answers!
  Bravo , bravo , čestitam !!!!
  ODLIČAN / A SI , TI SI BIG BIG TINISTA , SRETAN TI DAN TINISTA !

  LEA

 5. 11/11 ❤❤❤❤❤ Kviz je bio lagan ali zanimljiv!

  Famozo ocete li pisati o Lodovicinoj novoj pjesmi?

 6. 11/11 Meni je super kviz,jeste da joj su omiljeni gradovi buenos aires i london,ali haj neko pogresi pa pogresi,meni je ovo stvarno predobar kviz,znaci odlican,stvarnoo!!! I ja jako volim tini, iako sam BIG Arianatorka,poz za sve tiniste i arianatore! <3<3<3<3 I moze sledeci kviz o pretty little liars,TVD,nini dobrev,cobyu christianu ili cak o kat graham,a najvise bi voljela o glumcu cobyu christianu,molim teee ako mozes napraviti kviz o njima ili o njemu?! <3<3<3 Pooooooooz Lea!

 7. 11/11 Correct answers!
  Super je kviz. Ja iskreno sam sad zbunjena jer je već u 2 kviza napisano da je Tinin najdraži grad Paris, a inace su joj najdraži gradovi New York, London i Buenos Aires.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.