Lali Esposito: Spremna sam za duet sa Tini!

cyctwkyxeaaracn

Već godinama mediji u Argentini navode da su Lali Esposito i Martina Stoessel direktne rivalke ali starija od dve devojke sad poručuje da bi njihov duet trebalo da se desi!

Upitana direktno da li bi snimila nešto sa Tini, Lali je odgovora, “Da to je potpuno jasno!” Ova izjavi dolazi kao prilično iznenađenje kad znamo za sve što se dešavalo u prošlosti. Lali je tako poručivala da su njih dve dva sveta jer Tini okuplja mlađu publiku a Tini je sa druge strane govorila da ceni Lali ali nije verovala da njih dve mogu da sarađuju u skorije vreme.

Tini je inače za Dan zahvalnosti snimila i poseban video u kome je poručila da ove godine najveću zahvalnost oseća prema svojim Tinistima! “Ove godine najzahvalnija sam svojim fanovima. Hvala vam za sve i želim vam srećan Dan zahvalnosti.” Tini će po svemu sudeći čitavu zimu provesti u Argentini gde se sprema za svoju veliku turneju koja na proleće startuje u Evropi!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Poslušajte: Pojavili se prvi snimci sa probe novog singla Tini Stoessel!

4 thoughts on “Lali Esposito: Spremna sam za duet sa Tini!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.