Kylie Jenner unajmila tim dadilja za Stormi kako bi se posvetila karijeri!


Kylie Jenner želi da se posveti i svojoj karijeri pored majčinstva, pa je zato odlučila da unajmi čitav tim koji će joj pomagati oko toga!

Ona ističe da je briga o detetu jako važna stvar za nju i potpuno novo iskustvo, a mnogi izvori potvrđuju da se Kylie stvarno odlično snalazi u ulozi majke. “Ona je stvarno odlična mama,” dodaje insajder, a njen dečko i otac deteta Travis joj pomaže oko brige o maloj Stormi, međutim to nije dovoljno pa je ona morala da zaposli asistente i dadilje. Novac uopšte ne predstavlja problem ni za nju ni za Travisa koji je obećao da će pomoći Kylie oko deteta, ali je nedavno naglasio da ne želi da zapusti ni svoju muzičku karijeru. 

 Kylie je stvarno potrebna pomoć oko Stormi, kako bi mogla da predstavi novu šminku koju je pripremila za svoje obožavaoce.  Kako TMZ navodi nameštaj koji je nabavljen za Stormi je isključivo od ekoloških materijala, a ona ima stočić za presvlačenje vredan 3500 dolara i dušek od 400 dolara u krevecu. 

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/ Kylie Jenner

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.
Pročitajte još  Anđeoski lepe: Pogledajte najnovije fotke Kendall i Kylie Jenner!

One thought on “Kylie Jenner unajmila tim dadilja za Stormi kako bi se posvetila karijeri!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.