Kreativnost bez granica: Melanie Martinez objavila spot za “Mrs. Potato Head”

Melanie Martinez nastavlja sa režiranjem neverovatnih spotova a takav je i ovaj za njen singl “Mrs. Potato Head” koji se još jednom bavi borbom protiv stereotipa kad je reč o lepoti.

Melanie nam na efektan način poručuje da plastične operacije, oskudno odevanje i tona šminke služe jedino da unište naš izgled i da je potrebno da naučimo da volimo sebe takvim kakvi jesmo. Gledajući ovaj video i neke zaista odvratne scene u njemu, verovatno ćete i zauvek odustati od estetskih operacija!

“Ova pesma govori o tome kako je potrebno menjati svoj izgleda da biste se uklopili u neke standarde. Kad sam pisala tu pesmu bila sam vrlo nesigurna u sebe i svoj izgled pa je ovo za mene podsetnik da sam lepa ovakva kakva jesam, prirodna, čak i kad mi se čini da to nije tako”, priča Melanie.

Autor: Famoza.net
Foto: Screenshot

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Melanie Martinez: Zbog "101 Dalmatinca", mami u inat sam počela da se farbam u lude boje!

3 thoughts on “Kreativnost bez granica: Melanie Martinez objavila spot za “Mrs. Potato Head”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.