Kako li sve postiže? Demi Lovato objavila novu pesmu i stihovni video!

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
11241
Views:
9

Demi Lovato udružila je snage sa britanskim DJ-om Jaxom Jones i reperom Stefflonom Donom i objavila danas svoju novu pesmu “Instruction” koja je izuzetno brzog tempa i vuče dosta inspiracije iz samba ritmova!

U njemu Demi zvuči zapovednički dok između ostalog peva, “K*čko nije mi potrebno predstavljanje, samo sledi moje instrukcije”. Ono što je veoma interesantno jeste da je Jax Jones snimio i pesmu sa Selenom Gomez koja se zove “This Is Real” i naći će se na njegovom prvom solo albumu!

Povodom svega javili su nam se i srpski Lovatici koji kažu, “Draga Famozo, nova pesma Demi sa Jax Jonesom i reperkom Stefflon Don stize veceras u ponoć. Pesma je brza i kako neki časopisi govore ‘karnevalska’ mi jedva čekamo pesmu, delove možete poslušati na društvenim mrežama Jax Jonesa. Srpski Lovaticsi organizuju akciju slušanja pesma na aplikaciji Spotify tako što promenite lokaciju preko dodataka na Google- u na SAD želimo da ova pesma prvo poraste u Americi, pa kad dođe na naš radio pravićemo akcije u Srbiji, da budete stalno obavešteni na našem instagramu: ddlovatosrb i twitteru SerbianLovatic ćemo objavljivati informacije!​”

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Demi Lovato

One thought on “Kako li sve postiže? Demi Lovato objavila novu pesmu i stihovni video!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *