Justin i Selena i dalje u kontaktu: Čuju se telefonom barem jednom nedeljno!

Justin-Bieber-and-Selena-Gomez

Kanađanin je trenutno u šemi s Hailey Baldwin, ali je još uvek i u prijateljskim odnosima sa svojom bivšom devojkom!

Iako su Selena Gomez i Justin Bieber okončali su svoju romansu pre skoro dve godine, njih dvoje se još uvek čuju telefonom barem jednom nedeljno, jer ona voli da zna šta ima novo u njegovom životu. Selly će zauvek imati posebno mesto u Biebsovom srcu, i, kako tvrde najnoviji izveštaji, on se neće skrasiti sve dok ne pronađe ženu koju će voleti kao Selenu.

“On je ostao u prijateljskim odnosima i u kontaktu je s mnogim svojim bivšim devojkama, uključujući i Selenu, njegovu prvu pravu ljubav. Selena voli da zna gde je on i šta radi, te se njih dvoje još uvek čuju telefonom najmanje jednom nedeljno,” tvrdi izvor blizak pevaču za portal Hollywood Life. “Justin uživa u uspehu koji je postigao i trenutno samo želi da živi život punim plućima, što praktično znači da još uvek nema nameru da se vezuje samo za jednu ženu”.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Selena jako obradovala fandom: Hoću na turneju, uživam u tome!

One thought on “Justin i Selena i dalje u kontaktu: Čuju se telefonom barem jednom nedeljno!

  1. Jelena je uvijek bila moj najdraži ship. Justin nije još potvrdio da je tu zavijek kraj puta, i nadam se da će nešto biti u budućnosti, ali za sada ništa koliko vidim. Ali i dalje imam nade, mislim da je ovako i dobro, koliko čitam i čujem, Justin i Hailey nisu potvrdili da su par. Do duše, nisam jedna od onih ludih Jelena shipera sto misli da ce Selena i Justin da se vjenčaju i imaju 4 djece. Mislim da postoji razlog zašto je Selena bivša, i da Justin možda još nije preko toga prešao , sigurna sam da ne bi prekinuli da nisu morali. Ali ovako je nekako najbolje, Justin neka se posveti fanovima i karijeri , jer to je ono što ga čini srećnim sada.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.