Jovanin blog: Recenzija albuma “Reputation”, Taylor Swift!

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
31
Views:
126

​Hej, Jovana je. Evo mog trećeg bloga, a kao i uvek, u pitanju je recenzija albuma. Prošli je bio ‘Tell Me You Love Me’, Demi Lovato, a ovoga puta je u pitanju ‘Reputation’ Taylor Swift koji je nedavno izašao. Pa, da krenemo.

Već na samom početku, tu je pesma ‘…Ready For It?’ koja, iako nije vodeći singl sa albuma, izdata je kao drugi singl a nedavno je izašao i njen spot. Sve u svemu, meni se pesma dopada. Sledi pesma ‘End Game’ koja je duet sa Ed Sheeran-om & Future-om, i ujedno jedini duet na albumu. Po mom mišljenju, definitivno je u top 3 pesme sa albuma. Potom, pesma ‘I Did Something Bad’ koja ima veoma zarazan ritam.

Sledi pesma ‘Don’t Blame Me’ koja govori o, hajmo reći ‘izluđivanju’ zbog ljubavi. Onda ide pesma ‘Delicate’ koja je ujedno i sama tema ovog albuma – reputacija. Sledeća je pesma ‘Look What You Made Me Do’ kojom je Taylor najavila ovaj album, i koju, pretpostavljam, svi već dobro znaju.

Onda, tu je pesma ‘So It Goes’ koja je, po meni, baš nekako opuštajuća. Zatim ‘Gorgeous’, za koju je nedavno izašao stihovni video. Potom, pesma ‘Getaway Car’ za koju su mnogi već počeli da se pitaju o kome je zaista.

Pročitajte još  Famoza music chart #106 - Glasajte za dve vaše omiljene pesme svakog dana!

Zatim, pesme ‘King Of My Heart’, ‘Dancing with Our Hands Tied’, ‘Dress’ & ‘TIWWCHNT’ za koje mogu reći da su zaista odlične. Potom, pesma ‘Call It What You Want’ koja je pravo osveženje i za nju imam samo reči hvale. I za kraj standardne verzije albuma, tu je pesma ‘New Year’s Eve’ koja je baš opuštajuća.

I to bi bilo to što se tiče ovog bloga. Nadam se da će vam se dopasti i biti interesantan za čitanje, kao i da ćete poslušati bar neku pesmu sa albuma, jer su sve zaista odlične. Da li ste već poslušali ovaj album? Ako jeste, koja pesma vam se najviše dopada? Napišite u komentarima.

Puno pozdrava, Jovana! ☺

3 thoughts on “Jovanin blog: Recenzija albuma “Reputation”, Taylor Swift!

  1. Album je odličan i jako je teško odlučiti se za omiljenu pesmu. Izdvojila bih: I Dod Something Bad, Don't Blame Me, Delicate, End Game, Ready For It, Getaway Car i LWYMMD. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *