Jorge Blanco blista u editorijalu za Vulkan: Jedva čekam turneju, zbog “Violette” me vole u Evropi!

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
133
Views:
17

Jorge Blanco nastavlja da čini sjajne stvari pa je sad uradio svoj prvi veliki intervjuu i editorijal za jedan američki časopis iz Los Anđelela, Vulkan. Jorge nam je tamo pričao o svojoj muzičkoj karijeri ali se još jednom prisetio i dana iz “Violette”.

Jorge još jednom napominje da se “Violette” ne odriče i da je tamo stekao prijateljstva koja će trajati čitavog života. “Naučio sam mnogo stvari od tog projekta, i na ličnom i na profesionalnom planu”, ističe on. “Za mene, najbolja stvar su ljudi koje sam upoznao tamo. Oni su mi sad kao braća i sestra posle svih godina.” Jorge kaže i da zna kako bez serije Evropa nikad ne bi saznala za njega. “Nisam znao Evropu pre ‘Violette’. Zahvaljujući seriji ja sam proputovao skoro celu Evropu. Ludo je kad dođete negde prvi put a svi vas znaju!”

Jorge kaže da mu je turneja velika želja ali i da u ovom momentu zaista ne može da otkrije puno toga. “Pa, još ništa nije potvrđeno ali plan je otići na turneju u nekom momentu, jedva čekam da krenem na to i izvodim svoje pesme”, zaključuje on.

Autor: Famoza.net
Foto: Vulkan

One thought on “Jorge Blanco blista u editorijalu za Vulkan: Jedva čekam turneju, zbog “Violette” me vole u Evropi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *