Ispovest Eda Sheerana: Biebsa i ja smo proveli jako, jako čudnu noć u Japanu!

Justin Bieber ovih dana bio je u Japanu odnosno Tokiju kako bi snimio novu reklamu, a sticajem okolnosti tamo je bio i Ed Sheeran pa su njih dvojica jedno veče izašli zajedno što je po Edovim rečima bilo prilično čudno!

“Jako mi se sviđa pesma ‘Love Yourself’. Sviđa mi se što ona živi smo život. Justin i ja smo je pevali u duetu pre par dana u karaoke baru”, priča on medijima. “Bili smo u Tokiju i bila je to vrlo čudna noć zapravo, zaista čudna. Otišli smo u jedan bar koji se zove Train Bar i tamo smo pevali naše pesme. On je pevao moje pesme a ja njegove a na kraju smo pevali zajedno ‘Love Yourself'”.

Naravno, “Love Yourself” je pesma koju je Ed napisao a zatim dao Jusu za njegov “Purpose” album i ne sluteći da ona može da postane takav svetski hit i da Biebsa čak nominuje za Grammy nagrade!

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Na stubu srama u svim medijima: Biebs optužen da je napustio svog teško bolesnog ljubimca!

3 thoughts on “Ispovest Eda Sheerana: Biebsa i ja smo proveli jako, jako čudnu noć u Japanu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.