Iskrena Dove Cameron: U školu sam išla u mini suknjama i sa tonom veštačkih trepavica!

Dove Cameron kaže da je u svojoj školi bila veoma zapažena, najviše jer nije propuštala dan da se tamo pojavi maksimalno doterana. Ipak, ona sad priznaje da to baš i nije bilo naročito pametno!

“Bila sam skroz posebna u školi, preko svake granice”, priča ona u intervjuu za Mane Addicts. “Svakog dana oblačila sam se kao živa lutka. Nosila sam mini suknje, čizme sa platformom uz čarape do kolena i mnoooooogo lažnih trepavica”. Dove kaže da se u tom pogledu nije nimalo promenila do danas!

“Sve je manje-više isto, ali moj stil sad ima mnogo više smisla kad sam umetnica nego što je imalo poente sedeti tako na času matematike. Pa, barem znam da sam oduvek bila ono što jesam!”, zaključuje ona.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Dove Cameron

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.
Pročitajte još  Odaberi koju zvezdu želiš da Ryan nacrta!

4 thoughts on “Iskrena Dove Cameron: U školu sam išla u mini suknjama i sa tonom veštačkih trepavica!

  1. Pa dobro,svako ima svoj stil,ima ga i Dove,iako ja iskreno nikada tako ne bih dosla u skolu,ona je dolazila. Po njenim recima zakljucujem da ona to ne bi ni promenila… To je sasvim u redu. Famozo,da li opet mozete da uvedete ono da vi pravite neke kvizove,a neke i mi?

    1. Ne stižemo nažalost da pravimo kvizove kao nekad 🙁 Svakako ih vi šaljete puno ali radićemo ih povremeno.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.