Harry pred davljenjem! Srce svake Directionerke drhti u novom trejleru za “Dunkirk”!

Već činjenica da film “Dunkirk” režira jedan od najcenjenih reditelja na svetu, Christopher Nolan znači da su ogromne šanse da on bude jako dobar ali ako ste Directioner, podjednako vam je važno da lik Harryja Stylesa koji glumi u njemu preživi do kraja!

Radnja ovog filma smeštena je na početak Drugog svetskog rata gde 400,000 savezničkih vojnika pokušava da se vrati u Britaniju dok ih sa druge strane nemački avioni bombarduju nemilice i čine pravi masakr! Ratne strahote i težina situacije jako dobro su dočarani u novom trejleru a u par momenata spazićete i Harry Stylesa.

Njegova scena je na samom kraju gde ga vidimo kako u punoj ratnoj opremi pokušava da se spase od davljenja a taman kad vidimo nekog kako mu pruža ruku, trejleru dolazi kraj! Verujete li da će on preživeti čitav film? Hoćete li ga gledati kad stigne i u naše bioskope oko sredine jula?

Autor: Famoza.net
Foto: Screenshot

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.
Pročitajte još  Situacija sve gora: Louis brani Briani da postavlja Freddiejeve fotke bez njegove dozvole!

3 thoughts on “Harry pred davljenjem! Srce svake Directionerke drhti u novom trejleru za “Dunkirk”!

  1. Naravmo da cu ga gledatiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ♥♥♥♥♥

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.