Gde smo sad: Koncerti Sel, Ari, Martine i Samuela, prodaja Tini CDa, intervju sa Lodo i Albom!

pjimage

Mnogo je veoma zanimljivih tema koje smo pokrenuli prethodnih meseci a kako nam svakodnevno dolaze pitanja na tu temu, zašto ne bismo odgovorili na svako od njih?

Koncert Selene Gomez – imamo potvrdu da je nova ponuda iz Beograda poslata i sve se nadamo najboljem. Čekamo odgovor od naših prijatelja iz Kanade da li je ta ponuda dovoljno dobra a ako jeste, ona će biti prosleđena Seleninom timu. Šanse su nam manje od 50% a sve će biti poznato za najviše par nedelja a možda i pre kraja juna.

Koncert Ariane Grande – Ariana već dogovara datume ali za Severnu Ameriku. Bavićemo se ovom temom čim se pregovori sa Selenom završe a to će kao što smo rekli, biti brzo. I Selena i Ariana spadaju u megazvezde i nemoguće je da tako našoj zemlji bude rađeno više teških pregovora istovremeno. U subotu u novom izdanju Famoza TV više ćemo pričati na ovu temu

Koncert Martine Stoessel
– Neke glasine govore da bi Martina mogla na turneju u decembru ali mi pre verujemo da se to mora desiti ili na proleće ili na jesen. U ovom trenutku zaista je nemoguće prognozirati ali možemo obećati da će njoj sigurno biti poslata ponuda.

Koncert Samuela Nascimenta – do kraja juna trebalo bi da imamo više informacija na ovu temu. Nadamo se da će organizator sa kojim smo u kontaktu pristati da ga dovede u Beograd. Ako ne, odmah ćemo potražiti nekog drugo

Pročitajte još  Spas u zadnji čas: Ariana Grande kupila fanu karte za koncert jer su njegove bile nevažeće!

Prodaja “Tini” CDa – CD smo očekivali sredinom juna, ali još uvek ga nismo dobili. Tačan datum prodaje očekujemo svakog dana – prvo ćete ga saznati od nas.

Intervju sa Lodovicom Comello i Albom Rico – Nažalost, obe devojke ne odgovaraju na vaša pitanja. Lodovica to ne sme do jeseni odnosno do kraja sezone “Italija ima talenat” a Alba Rico je krenula sa novim projektima i izvinjavala se što nema vremena da vam pruži odgovore. Pokušaćemo još jednom da je zamolimo za to.

Zaključak iz svega je jednostavan – moramo biti strpljivi jer će mnoge od ovih stvari biti razrešene već narednih dana i nedelja. Isto tako, mi ćemo vas obaveštavati o svemu tako da je dovoljno da pratite Famozu i Famoza TV da biste bili u toku. Mi sve ovo radimo za vas i naravno da nema potrebe da vam bilo šta prećutkujemo. Verujemo da su dobre vesti blizu!

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Famoza kviz: Koliko poznajete "Got Me Started" turneju?

9 thoughts on “Gde smo sad: Koncerti Sel, Ari, Martine i Samuela, prodaja Tini CDa, intervju sa Lodo i Albom!

  1. I ja verujem da su dobre vesti blizu, ako ne iz svih ovih, da kažem događaja,onda sigurno iz barem nekoliko. Hvala još jednom na svemu, sigurna sam da će ishod biti dobar. A ja jedva čekam sutrašnje izdanje Famoza TVa ^^ Celu nedelju sam čekala xD

  2. Hvala sto nas uvek o svemu obavestite
    Dosta toga se desava sa zvezdama.. a mnogi ne primecuju koliko smo im blizu za dolazak mnogih zvezda <3

  3. Ko nema Tinin cd moze ga poruciti meni je odma stigao i upravo ga sada slusam.Odlican je!!!!!!!!!!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.