Evo na čemu radi: Pogledajte prvi trejler za Harryjev “Dunkirk”!

CohVfaBUIAETM6m

Iako je snimanje filma “Dunkirk” još u toku, pred nama je već prvi trejler za njega koji će nas bolje upoznati sa onim što nas očekuje narednog leta u bioskopima! Ipak, Directioneri verovatno neće biti u potpunosti srećni!

U videou koji traje skoro minut pojavljuje se na desetine vojnika ali koliko god gledali u njih tokom scena na plaži ili u čamcu, tu nećete spaziti Harryja Stylesa!

Nema sumnje da se sve ovo radi namerno, jer se Harryjeva uloga čuva pod velom tajnosti, tako da ne znamo ni koga on glumi niti koliko je vremena dobio na sceni. Ipak, ta uloga je prilično značajna, sudeći makar po tome što se on pojavljuje na svim lokacijama gde se film snima, a to uključuje Francusku, Englesku i Holandiju! Bez obzira na sve – svakako pogledajte trejler i malo se upoznajte kako izgleda film koji niti jedan Directioner neće propustiti!

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.
Pročitajte još  Nezainteresovan za bend: Harry Styles želi glumačku karijeru, ne razmišlja o One Directionu!

6 thoughts on “Evo na čemu radi: Pogledajte prvi trejler za Harryjev “Dunkirk”!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.